220 entry daha
  • hiç yoktan canını kaybetmiş, gencecik bir çocuktur. ateş düştüğü yeri yakıyor, gerçekten çok acı. dün gece olayı duyduğumdan beri ne uykum kaldı ne bir şeyim. şurada ak yalayanlar tarafından yazılanları gördüğümde ise midem bulandı.

    daha bu gencecik çocuğun nasıl öldürüldüğü, kim tarafından öldürüldüğü belli değilken, 'katil gezicilerdir' diye ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar. o 'gezici' dediğiniz kişilerden biri de benim. yani şimdi ben katilim öyle mi? ruh hastası mısınız arkadaşım siz? bu nasıl bir vicdansızlıktır? ölen gencecik bir çocuğu kullanmaya utanmıyor musunuz? yoksa tayyip'çiğinize zeval gelmesin diye her yol mübah mı? dün gece ülkücüleri galeyana getirmeye çalıştınız. sizi kâle bile almadılar. gerekli cevapları bir bir yapıştırdılar. siz bizi ülkücülerle çatıştırmak mı istiyorsunuz? unutmayın gezi de ülkücüler de vardı. dün bir yerde okudum, 'bu toplum artık akp'liler ve akp'li olmayanlar şeklinde bölünmüştür' diye. aynen öyle, bundan ötesi yok. bu nasıl bir biat kültürüdür ki iftira atmaya çekinmiyorsunuz? gezi'deki insanların burakcan'ı öldürdüğünü iddia edenler aynı zamanda berkin'e de terörist gözüyle bakanlar. dün gece boyu olan bütün olayları biliyorum, çünkü gözüme uyku girmedi. sonradan birden bire açılmış burakcan karamanoğlu facebook sayfalarını ve orada yazdıklarınızın hepsini okudum. kasımpaşa 1453 psikopatlarının neler yazdıklarını ve sonra sildiklerini, hepsini bir bir takip ettim. acınacak haldesiniz. önce akşam 5-6 gibi dhkp-c'nin silahlarla saldıracağına dair bir tweet atıyorsunuz. sonra her yeri ablukaya almış polisler okmeydanı sokaklarından nasıl oluyorsa tamamen çekiliyor. elektrikler kesiliyor. neyin peşindesiniz? gerçekten aklımdan geçen senaryoya inanmak dahi istemiyorum.

    son söz, bu küçücük çocuğun katilinin/katillerinin bir an önce bulunması için herkesin elinden gelen her şeyi yapması gereklidir. katiller bulunana kadar da kimse kimseyi suçlamamalıdır. burada silah kullanıldı, silah! şaka değil bu. dönüşü olmayan yola girmemek için herkesin sağduyulu davranması şarttır.

    edit: çocuğun katlini dhkp-c üstlenmiş. polislerin derhal bu pislikleri yakalaması ve hapse göndermesi gerekmektedir. allah belalarını versin!
110 entry daha
hesabın var mı? giriş yap