6 entry daha
  • yazilanlari okuduktan sonra sunlardan birinin olabilecegi (katkida bulunan arkadaslara tesekkur, hepsini bir araya yazayim da secmek kolay olsun)

    seceneklerin sunlarin oldugu,
    - cemaatcilik (cemaat adi altinda, cemaat denilen insanlari da kullanarak turkiye'ye yon vermeye calisan insanlara sahip cikan cemaat gazetelerinin chp'ye, chp'nin de iki sene oncesine kadar soru onergesi verdigi cemaate sahip cikmasi nedeniyle)

    - kasetcilik (kemal kilicdaroglu liderimizin rte'nin yayindan kaldirmak icin anayasa gorusmeleri gibi onemli gorusme esnasinda bile harekete gectigi kaset sonrasi yonetime gelmesi ve simdi kasetlerle olan muhabbeti)

    - ilkesizlik- yukarida da bahsedildigi gibi, arastirma onergeleri verdikleri cemaati simdi cok sevmeleri, mhp genel baskan adayini ankara belediye baskan adayi yaptiklari, akp'nin resmen ozur diledigi dersim katliamini kurtlere de boyle yapmak gerekir diye ornek gosterdikleri vb. vb. vb. icin

    - darbecilik - bir kere bile delikanli gibi darbecilere karsi cikamadiklari, iktidara geleceksiniz diye her soz verene, bana gazozumu ac diyen saf kiz gibi kandiklari icin ve hep siyaset disi guclerle isbirligi yaptiklari halk arasinda yaygin bir kani oldugu icin.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap