63 entry daha
  • küfür ettiren durum. (entry aşırı küfür içerir, uzak durunuz) ben bunların analarını babalarını gelmişlerini geçmişlerini sikeyim. orospu çocukları. (ya gerçekten bırakın cinsiyetçi küfür muhabbetlerini. insan olana küfür etmeyiz)

    ya geçen bana para yattı (ziraat bankası) 65 lira kestiler. memlekette ziraatte çalışan bir tanıdık var, ona sordum. "banka insafa gelirse verir anca" dedi, zaten milyonda bir veriyormuş falan. fazla beklentiye girmim dedim, o da sikko hayatımın sadakası olsun. e 65 lira abi bu. bankaya gittim "uzun zamandır para yatmadığı için hesaba 65 lira'yı kesmişler. işin en sinir bozucu yanı da şu: behey amına koduğumun pezevenkleri, zaten 65 lira yatmış. hesabına 3000 tl yatırılan biri değilim ki. ya gerçekten ağlamak istiyorum şu an. neyse o 65 lira öyle kaldı.

    dün eft'yle 100 lira yatırdı arkadaş. bugün gittim, 0 tl yazıyor. devalüasyon yaşıyorum aq. yarın bankaya gidecem tekrar, hesap soracam mal mal. yönetmelik diyecek, şu bu diyecek paranın üstüne yatacaklar. ben de güya intikam alacağım ya, hesabı kapatacağım. adamlar 165 liraya kondu, ben hala hesabı dondurmanın peşindeyim. allah belanızı versin.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap