• milli takımımızın altın jenerasyon olarak nitelendirilen 95'lilerden birçok oyuncuyla yer aldığı ve grup maçlarını 4'te 4 ile tamamladığı şampiyona. grup maçlarında favorilerden hırvatistan'ı mağlup ettik. karadağ maçında oldukça zorlandık. son şampiyon italya ve isveç ise bize karşı direnemediler.

    diğer gruplarda yoluna yenilgisiz devam eden 2 takım daha var. bunlar sırbistan ve litvanya. bu takımlar haricinde fransa da nba potansiyelli jaiteh, dallo, luwawu gibi birçok oyuncuyla şampiyonada yer alıyor.

    sayı krallığında beklendiği gibi bu sene yunan liginde inanılmaz işler yapan aris oyuncusu kıbrıs doğumlu bulgar vezenkov zirvede. oyuncu ribaund krallığını da ele geçirmiş durumda.

    milli takımımızı ise hücumda tayfun erülkü, metecan birsen ve kartal özmızrak, savunmadaysa emircan koşut sürüklüyor. cedi osman da performansıyla dikkat çekiyor. bu oyuncular haricinde metin türen ise ribaundlarda katkı veriyor. u16, u18 performansları kıyaslandığında gelişimini en çok hızlandıran oyunculardan biri.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap