23 entry daha
  • (bkz: radiohead)

    bu aralar coldplay de başı çekiyor ama eski şarkılarının hatrına susuyorum. pink floyd dinlemedim ama kesin onda da bir overratedlık vardır. the beatles ile ilişkim stella mccartney ile, o denli uzağım yani.

    ''sen mariah carey hayranısın bu gruplar hakkında ahkam kesemezsin sigigit'' diyecekler de haklı, ne desem bilemedim. :(

    edit: anaaaaa arctic monkeys'i unuttum lan. hedef kitlesi tumblr kızları. the last shadow puppets'a laf yok ama gömerim.

    edit 2: overrated'ı ''bok gibi'' zanneden cahillere dert olmuş. ağızlarından salyalar saça saça ''pink floyd, radiohead müzikte yeni bi çığır açtılar tamam mıaaa siz bunu anlayabilecek seviyede değilsiniz'' demiyorlar mı akıl fikir. senin bu adamları allah gibi görmen yüzünden biz overrated diyoruz aq sığırı. zaten böyle belli bir kitlenin aşırı derecede sevdiği şeylere hemen ifrit oluyorum bu mallar yüzünden hayatımda ne pink floyd dinledim ne behzat ç izledim. umarım şu leş dilencilik yok olur. gece gündüz radiohead dinler ama diğer müzik türleri hakkında bir bok bilmez bu da ayrı komedidir.
1140 entry daha
hesabın var mı? giriş yap