4 entry daha
  • hakkinda su soru kafama takiliyor :

    yahu tamam girdiniz kahveye millete ates actiniz. tasvip etmiyorum, allah bin belanizi versin de insanliktir, olmustur diyelim. sonra kacmak icin buyuk ihtimal silah zoruyla taksi gasp ettiniz. gene tasvip etmiyorum, gene ananizin aminiza sicayim ama hadi ona da ok.

    lan peki taksiciye niye tecavuz ediyorsunuz???

    onceden mi planladiniz, sonradan kendi kendine mi gelisti olay? "bu performans anca guzel bir seks ile noktalanir dogrusu" kismi kahveye girmeden once kafanizi kurcaliyor muydu? yoksa taksici hayati icin merhamet dilediginde zayifligindan mi tahrik oldunuz? taksici neye benziyordu ki? belki de 6 kisiyi oldurmus olmanin verdigi gururla kalkan cukunuzu mu indirmek istiyordunuz? yoksa 6 kisiyi oldurmenin bastira bastira katil yapan cinsel acliginizi gidermediginin farkina varinca "lan belki sunu sikersek rahatlariz" mi dediniz? taksiciyi oldurmediklerine gore bu ihtimal yuksek.

    bu da demek oluyor ki yarak calismayinca mecazi yaragi alip milleti vurmaya basliyorsunuz. sonra diyorsunuz lan milleti vuracagimiza millete vuralim. iste o an ulkucu merhametinin dogdugu an herhalde.

    iste boyle sevgili sozluk.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap