8 entry daha
  • geçtiğimiz ramazan bayramında büyük beklentilerle gittiğim ve ortalama bir memnuniyetle ayrıldığım kaş meyhanesi. rezervasyonlarımızı çok dolu oluyor katiyen yer bulamayız diye daha kaş'a gitmeden haftalar öncesinden yaptırdık. kaş'a gittik farklı bir iki yerde çok güzel rakı sofralarında oturduk, deniz mahsulleri yedik ama hep kafalarda bi "nereid'e gidince asıl orası çok keyifli olacak" vardı.

    gün geldi, gittik. daha girer girmez yorgun ve bezgin çalışanların tuhaf tavırlarıyla karşılaştık. küçük problemleri çözmek yerine restaurantla ilgili diğer problemleri anlatarak karşıladılar bizi. bir koordinasyon probleminden dolayı bayram dönemine fazla rezervasyon almışlar, yogunluk ve bezginlik bu yuzdendi muhtemelen. mezeler, ara sıcaklar güzeldi ama harika değildi. muzikleri de gecenin basinda baya begenmedik ama sonlara dogru güzelleşti.

    bayram olduğu için yukarda ve diğer platformlarda yapılan iyi yorumların aksi bir durumla karşılaştığımızı düşündük, yoksa bu kadar insanın bayıldığı bir yerin bu kadar vasat olmaması gerekir.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap