7 entry daha
  • ps3 versiyonu için söylüyorum; dış mekanlarda bu kadar kötü kaplamaları en son 2005 yılında resident evil 4 çıktığında görmüştüm. tabi o zaman "vay validesini adamlar yapmış" diyorduk. sene 2014 olunca siktir çekiyoruz mecburen.

    yer gök iç içe, çözünürlük çamur... kamera açısı evlere şenlik. karakterin ekranın bir çeyreğini kaplıyor, geri kalan kısımda ne gördüysen gördün.

    tabi burda en içten küfürlerimizi id tech 5'e iletmemiz gerekiyor. rage gibi son yılların en büyük sıçışının ardından aynı naneyi bu oyunda da yemeyi başarmışlar. texture'lar hala gecikiyor. her kapıyı açtığımızda, her ara videoya girdiğimizde önce kaplamaların yüklenmesini bekliyoruz. pc oyunu değil ha bu, bildiğin standart bir donanıma hazırlanmış, konsol oyunu. bu arada ilk defa kasan ps3 oyunu gördüm, o da çok ayrı bir başarı.

    karakter tam bir kalas, hareket animasyonları kalas, dediğim gibi kamera kalas... oyunu karanlık tutmuşlar, zannedersin gerilim artsın diye. yok lan; kaplamaları görme dalga konusu olmasın diye, tembellik işte.

    ilk 3 bölümde ki yaklaşık 70-80 dk falan sürüyor düzgün oynarsan; konu namına zerre birşey yok. ama hiç yok yani; biz kimiz, nerden geldik nereye gidiyoruz, o ayna ne işe yarar, şehir neden harabe oldu, neden resident evil 4 oynuyor gibi hissediyorum 2014'de? (shinji mikami yüzünden olabilir bu sonuncusu)

    bu senenin en büyük hayal kırıklığı olur bu oyun söyleyeyim.

    id tech 5'le herhangi bir oyun yapılması da yasaklansın bence.
93 entry daha
hesabın var mı? giriş yap