4 entry daha
  • basit bi viral girişimi, konuyu yaymaya çalışan "yakınları" flashtv film senaryosu kıvamında.

    edit: videonun yayınlanmasından itibaren geçen ilk yarım saatte facebook profilimde videoya denk geldim ki bunu paylaşan kişi "yakın arkadaşıyım" diyerek ilerleyen saatler içinde rahat bi şekilde taziye alan ve hala almaya devam eden birisi. paylaşırken ki iletisi de aynen şöyle ":((("

    gerçek olup olmadığı araştırmak için tüm sosyal ağları arattığımda çok ilginçtir ki her "yakınıyım" diye kendini tanıtan kişi ilk 1 saat içinde aramak ya da müdahale etmek yerine videoyu paylaşma gereği duymuş. ve yine çok ilginçtir ki o insanlar şuan paylaşım yapanlara "daha fazla paylaşmayın" gibisinden gönderiler yapıyor.

    bu laubali tavırlı yakınlar* paylaşım yerine müdahale, ya da en azından bu acı olay ve görüntüyü gizlemeye çalışsaydı şuan bu intihar türkiye'ye konu olmayacaktı. çünkü bir gurur kaynağı ya da pozitiflik içeren bir görüntü değildi. en baştan bu tavrı takınanlar şimdi gelip de bu viral yorumlarına tavır göstermesi çok ironik değil mi?

    "sil şu yazdığını" diye mesaj atanlar tanımayan insan bile nasıl bu yazdığımla rahatsız oluyorsa, videoyu paylaşma gereği duyan "yakınları" da bu tavırda olması gerekmez miydi?

    bu kadar geniş ve iki dakika sonra farklı dünya moduna girebilen insanlar olmayı nasıl başardık hayret edilesi.
3133 entry daha
hesabın var mı? giriş yap