13 entry daha
  • içi çürümüş, utanması olmayan insanların ısrarla savundukları iddiadır.

    @2'nin "osmanlı" tokadından ders alınmamış ki yüz yıllık aoç'de zaten orman olmadığını iddia edip üste çıkmaya çalışıyorlar.

    öncelikle aoç'nin bir orman olduğunu iddia eden zaten yok. adı üzerinde orası modern tarım tekniklerinin uygulanabilmesi için ayrılmış bir çiftlik. çiftliğin içerisinde ufak korular var elbette ancak yıllar içerisinde üstün belediyecilik anlayışı ile atatürk orman çiftliği ne yazık ki çiftlik vasfını çoktan yitirdi. halkın sağlıklı ve lezzetli gıdalar ile buluşmasını amaçlayan, ülke tarımına öncülük etmesi amaçlanan, bu yüzden bir bataklıktan kocaman bir çiftlik olarak yaratılan ataturk orman çiftliği, artık beton ve otoyol bataklığı oldu ne yazık ki. bu ak saray denen ucubenin yapımı da var olan belki de son ağaçları yok etti, üzerine tüy dikti!

    şimdi elinizi vicdanınıza koyun bir düşünün, bundan yüz yıl önce bataklıktan yaratılan bir cennet mi sizi temsil ediyor yoksa insanlarına transformers muamelesi yapılan, meydanlarından ve yeşil alanlarından çok otobanı olan şehirler mi?
19 entry daha
hesabın var mı? giriş yap