325 entry daha
  • erkek için konuşuyorum, doğrudan kafayı kadının bacak arasına gömmek yanlış bir harekettir arkadaşlar. biz severiz doğrudan bizim junior'ı dil üstünde kaydırsınlar, hemen gırtlağa kadar köklesinler falan. fakat seks, kadında zincirleme bir reaksiyondur canlar. oraldan önce öpüşme, öpüşmeden önce flörtöz muhabbet, onun öncesinde dostça sohbet olmazsa dönecek sikişten kimse maksimun tat alamayacaktır.

    o zaman ne yapıyoruz? zincirin ilk halkası, sevişecek bir kadın buluyoruz. fakat o konunun yeri bura olmadığı için geçiyorum. öpüşme faslını da geçtik, yavaş yavaş üstü başı çıkarıp hatunun boynundan aşağı doğru dil ve dudaklarımızı kaydırmaya başladık. bu esnadaki ısırık ve emikleme dozunu iyi ayarlarsanız zaten hatunda arzu edilen ıslanmanın başlangıcı sağlanacaktır.

    çol fazla oyalanmadan ve fakat acele de etmeksizin dilberimizin tangasını* sıyırıyoruz. sonrasında dilberi tercihimize göre yüzüstü ya da sırtüstü pozisyona alıyoruz. yüzüstü alırsak anüs bölgesiyle daha çok ilgilenebiliriz fakat bu pozisyonda klitoris ile temasımızda açı sıkıntısı yaşanabilir. bunu da hatunun belini hafifçe kırıp poposunu yukarı kaldırmasıyla aşabiliriz.

    artık yatakta bacaklarını ayırmış, tamamiyle bizim olmayı bekleyen dilberimizin haz vadisiyle başbaşayız. her ne kadar doğrudan saldırıp vakumlamak istesek de hala erken. öncelikle kasık çevresi, bacak içleri ve kalçalar etrafında biraz oyalanıyoruz. dizlere yakın yerden başlayıp yukarıya doğru dil darbeleriyle çıkıyoruz. ıslak öpücükler ve dozunda ısırıkları ihmal etmiyoruz. hemen dalmıyoruz ki beklentiyi ve heyecanı yükseltelim. dozajını ayarlayabilirseniz, partnerinizin beklentilerini geciktirdiğinizde onu çıldırtabilirsiniz.

    yeterince oyalandıktan sonra, artık dilimizin vajina dudaklarındaki dansına başlayabiliriz. kollarımızı partnerimizin bacaklarından dolayıp kalçasından usulca çekerek yakın plan ilgi pozisyonuna giriyoruz.

    zaten ıslanmış olan dudakları iyice sırılsıklam etmek üzere dilimizi dudaklara dayıyoruz. bu aşamada dilimizi sivriltip dikleştirmek için henüz erken olabilir. onun yerine yayvan ve yumuşak haliyle geniş alanda baskı uygulayarak yukarı aşağı hareketlerle dudakları iyice ıslatıyoruz ve az sonra hunharca yararak sahip olacağımız kalenin tadına varıyoruz.

    klitorisi ilgisiz bırakırsak yarım ve yavan bir uygulama yapmış olacağımızdan, hatırı sayılır derecede ıslanmış olan dudakları şimdilik bırakıp kltorisi dillemeye geçiyoruz. bu noktada da dilimizi yine yayvan şekliyle kullanabileceğimiz gibi, klitoris üzerindeki baskıyı arttırabilmek için sertleştirerek yalama işlemimizi sürdürebiliriz. dilimizi sert mi yoksa yumuşak mı kullanacağımızı partnerimizin inlemelerinden, irkilme ve ürpermelerinden çıkardığımız sonuçlara göre, zevkli bir deneme yanılma yoluyla belirliyoruz. klitorisi dudakların arasına alıp emerek çekmeyi de ihmal etmiyoruz. bu noktada diş kullanılabileceği gibi partnerin tepkisine göre dozajını çok iyi ayarlamamız gerekir. ben, özel istek olmadıkça diş kullanmayı pek tercih etmiyorum.

    tükürüğümüz ve partnerimizin derin hazzı sayesinde artık hatrı sayılır biçimde ıslanmış olan partnerimizin iç kısmının tadına bakma zamanı geldi. kaykılıp kalçayı da uygun bir pozisyona getirdikten sonra dilimizi yumuşak dudakların arasından geçirip nispeten daha sert olan iç kısımdaki kaygan yolumuzu buluyoruz. dilimizi sokabildiğimiz kadar bu zevk tünelinin derinliklerine daldırıyoruz, geri çekiyoruz. uzun dilli arkadaşlar bu noktada avantajlı. bir süre bu daldırma, geri çekme işlemini devam ettirdikten sonra; dilimizi, parmağımızı bükerek yaptığımız "buraya gel" işareti gibi hareket ettirerek vajinanın ön duvarını uyarıyoruz. hazır dilimiz içerdeyken biraz doğaçlama takılmakta fayda var. dilimizi sağa-sola, derine-dışarıya hareket edecek şekilde zevk kuyusunda özgür bırakıp elimizle de klitorisi uyarıyoruz.

    bir tüyo da, sırtüstü yatan partnerimizin vajina dudaklarına gerçek dudak muamelesi yapmaktır. şöyle ki, partnerimizle öpüşürcesine vajinaya french kiss yaptığımızda partnerimizin yataktan birkaç cm yükseldiğini gözlemleyebiliriz.

    anormal bir durum olmadıkça, oral seksin uzunluğunu iyi ayarlarsak (10-15 dakika civarı) partnerimiz artık orgazma hazır hale gelecektir. sonrasında gönlünüzce penetrasyona başlayabilirsiniz.

    herkese bol orgazmlı günler, geceler dilerim.
155 entry daha
hesabın var mı? giriş yap