4 entry daha
  • akıllıdır.

    adam o kadar okul okusun, kendini geliştirsin sonra 1200 tl maaşla çalışsın. oldu canım.

    1200 tl maaş bile fazla asgari ücret verin ya. hiç olur mu?

    sikten boktan yurtdışı şirketler en kötü 1000 euro verirken türkiye'deki şirketler 1200 verip de adamı nasıl şey ederiz diye bakıyorlar. ayıptır ya.

    edit: hala 1200'ü beğenmeyenler için laf edenler var. amk 1200 almak değil sıkıntı, 1200 verip ekstra ekstra işler istemek sorun. 1200 verip seni mühendis olarak alıp, ofisboy gibi kullanmaları sorun. 1200 verip sigortanı asgariden yatırmak sorun. 1200 verip cumartesi pazar çalış, hafta içi tatil yaparsın demek sıkıntı. 1200 verip mobing yapması sıkıntı. 1200 tüm benliğimi mi alıyorsun piç?

    ayrıca en büyük hata, bu durumlara yıllarca katlanıp ses çıkarmayanlarda. işverene saygıymış, sikerim öyle saygıyı. hakkını yedirmeyeceksin arkadaş.

    edit 2: hala bana mesaj atanlar var. arkadaş ben anlatamıyorum galiba. sıkıntı 1200 vermesi değil. sıkıntı 1200 verip görev tanımını abartması. 1200 veriyorsan ona göre iş verirsin. adamın kendini geliştirmesini sağlarsın. ondan sonra maaşını yükseltirsin. 1200 verip sonra saçma saçma şeyler yaptırmak sıkıntı.

    bazıları ben alamadım başkaları da alamaz diye bakıyor olaya. amk siz alamadıysanız sizin suçunuz, niye başkaları almasın. her çalıştığım yerde böyle insanlarla karşılaştım. hiçbir şeye sesi çıkmayan, bana dokunmayan yılan bin yaşasıncı insanlara. haksızlık karşısında susmayın arkadaş. hak verilmez hak alınır. bu her yerde böyledir. hakkınızı kendiniz alacaksınız, yoksa kimse size al bu senin hakkın demez.

    debe editi: güzel günler göreceğiz çocuklar güneşli günler
221 entry daha
hesabın var mı? giriş yap