711 entry daha
  • vakti zamanında hitler stalingrad'ın kapılarına dayanıp ortalığı kevgire çevirmişken yıkık şehrin hoparlörlerinden o ağır gürcü aksanıyla "yoldaşlar yarın zafer geçitleri yapacağız" demiş. tabi volga kıyısına sıkışan askerler ve elinde silah olmadan savaşa giden ömrü 6 saati geçmeyen rus halkı bayağı şaşırmış bu duruma.

    meğer bu pos bıyıklı abinin bir generali volga'nın karşı kıyısında büyük bir ordu kurmuş ve stalingrad'ın içine yerleşen alman ordusunu kanatlardan sararak şehrin içine hapsetmiş. böylece italya kıyısında bir kaç alman oyuncağıyla uğraşan ingiliz, abd vb. devletlerin aksine 2. dünya savaşına son verecek bir hamle gerçekleştirdi. stalingrad bu almanya-fransa mesafesi değil adamın orduları kilometrelerce alman faşistleri kovalayıp hitler'in 300 metre ötesine kızıl bayrağı diktiler.

    lenin gider stalin gelir o da gider bir başkası gelir ama rus taşağı tepemizde sallanır. stalin hayranı değilim lakin amerikan yarrağına da tapmıyorum. oğlum neyin peşindesiniz rus sikmiyor amerikan sikiyor sizi. zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali onlar orda bir yerde devrim yapar çağ açar çağ kapatır, uzaya alet gönderir silah üretir, uçak üretir, teknoloji pazarlar, sosyalist devrim yapar beğenmez kapitalizme geçer bizim burda millet birbirini siker, sakallı zebaniler çıkar bilimi küçümser, hırsızlar prim yapar, türlü alavere dalavare of anam of neler neler.

    bi siktirin gidin ya.
2218 entry daha
hesabın var mı? giriş yap