814 entry daha
  • bi gün yine evdeyim canım acayip sıkılıyor gecenin bir yarısı.
    ciddi anlamda gıcık ettiniz beni.
    eveet yurdumun yetersiz keko kadınları size laflar hazırladım.

    senelerdir sağım solum sizin gibi mal kadınlarla dolu. kendini yetiştirmeyen hayallerde yaşayan bağzı ipneler. yermeyeyim dedim, hemcinsim dedim, pozitif olayım dedim, yeni nesil bomba gibi geliyor dedim ama yok, artık taşırdınız. yaşıtlarımla okurken de kekoydunuz. kendimden küçüklerle okuyorum yine kekosunuz. hiç mi değişmez insan? yok, değişmemiş.

    artık silkelenip kendinize gelmenin vakti geldi. değişsin artık şu kodumun düzeni. kadınlar olarak egemen olalım şu canına yandığımın dünyasına. ezdirmeyelim kendimizi. o kolu kırılası, elini kaldıramasın artık kadına. dur deyin.

    okuyun lan okuyun. piyango vurmuş gibi evlenmeyin hemen. her şeyin zamanı vardır. 15-16 yaşında evlenince ödül vermiyorlar kimseye. sonra ağlıyorsunuz. yapma güzel kardeşim. sen erkek, eline 10-20 lira verecek de pazar bilmem ne göreceğim diye bakacağına. oku, ayaklarının üstünde dur erkek senin eline baksın. bırak artık zengin koca beklemeyi. bırak erkek zengin kadın beklesin.

    salak salak pucca vari kitapları okumayın. işe yarar şeyler okuyun. nutuk gibi kitaplar çok kalın okuyamam diyorsan. incecik kitaplar var. hiç bilemedin gazete okuyun o bile artı katar yaşantınıza. gündemden bile haberi yok kimilerinizin. kıyamet kopacak hanım hâlâ kuku bende kopmaz derdinde.

    beyninizi yoracak şeyler izleyin. hiç izlemediysen kült filmlerden başla. o kadar insan izlediyse vardır milletin bi' bildiği gerizekalı değil ya. mal elenayla kedi gözlü herifin öpüşmesini izleyip kendinizi parmaklamak için hayal dünyanıza kare ekleyecekseniz gidin porno izleyin anasını satiim.

    demet dinleme demiyorum hobi olarak yine dinle. ama dünya müziğine de aç kendini. o tınılara bırak kendini. anlamasan da aşinalık katacaktır. ne için? tabii ki dil için. otur dil geliştir. illaki o dili okumana, kursa gitmene gerek yok. alfabe bile bilsen o bile kâr. dil öğrenin lan sıkın götünüzü dil öğrenin. türkiye'de pek bi sike derman olduğu yok ama olsun. eşek gelip eşek gitmemek mesele. bu dünyaya yiyip, içip, sıçmaya gelmedin.

    yemek için yaşamayın, yaşamak için yiyin. oturup zengin koca bekleyeceğine kaldır o yayla iti gibi yaydığın götünü bi mum yak. otura otura değirmen taşına döndü. buğday öğütecek yakında. "ayhh kilo aldııaağm metabolizmam çoooğğğk yavaşş" diye dolanma ortada hastalık değilse her türlü gider o kilolar. üşenmeyin. erkekten ziyade üşengeçliğin dibini hemcinslerimde gördüm. balık eti değil anam o löp et.

    sokakta merdiven altından geçerken kafana boya helkesi düşmüş gibi dolanma. güzel olmaktan ziyade basurlu göt gibi duruyorsunuz. sadelik her zaman iyidir.

    kişisel temizliğinize önem verin. banyo yapın. makyaj yapınca kendini temiz sanan var. erkek görünce bi' bok sanıyor. bununla beraber toplum içinde yaşarken kendinizi hayvan sanıyorsunuz. anacığınız hep götünüzü toplamış belli. 2 yıl yurtta kaldım. sizin kadar leşini görmedim. tuvalette solucan gibi kıllar mı ararsın. banyoda kıl yumakları mı, pis kokan odalar mı.. çamaşırlarınız temiz olsun. yurtta banyoda sapsarı külot gördüm. ben utandım. iğrenç pislikler. hep o pisliğinizi temizleyip size sövmekle geçti vaktim.

    bağzılarınızın dişlerini görüyorum tuvalet taşından beter yeminle. erkeklerde yok o sarılık. dişinizi fırçalayın. gerekiyorsa doktora gidin. eğri olması önemli değil ağzınız temiz olsun.

    şehir dışında okuyunca ya da eskaza erasmusla yurt dışına gidince ipini koparmış it gibi oluyorsunuz. ana-babanızın dizinin dibinden ayrılmamışsınız hiç belli. onu geçtim hiç geliştirmemizsiniz kendinizi. kandırılmaya o kadar müsaitsiniz. uyanık olun, açın gözünüzü. alice in wonderland değil bu dünya.

    ha, o ağzının suyunu akıttığın bilmem kimin oğlu porschelu burak seninle evlenmeyecek. üzgünüm piremses.

    evli adamlardan bi uzak durun gözünüzü seveyim. son zamanlarda moda oldu. olgun seviyorsan 30-35 yaşlarında taşşş gibi bekâr erkekler var.

    kukunuz var diye cristal meth muamelesi görmek istemeniz çok komik.

    ömrü hayatınızda mutlaka aşık olup, gözyaşı dökün, acı çekin. olgunlaştırır. 2. kez aynı hataya düşmeyin aptallığın lüzumu yok. seviyorsanız sevişin, pişman olacaksanız sevişmeyin. seviştiyseniz pişman olmayın. geçti gitti genç osman.

    erkeği para simgesi olarak görmekten vazgeç. yemeğe çıktığında nezaketen bari cüzdanı çıkar ortaya. alman usulü yapın.

    birileriyle tanıştığınızda size bir şey öğretiyorsa arkadaşlık kurun. getirisi olmayan şeyden şener şen misali topuğunuz götünüze vura vura kaçın.

    en azından bir kere sikileceksiniz bunu bilerek yaşayın. insan insanı siker. sikile sikile sikmeyi öğrenirsiniz.
    18 yaşına bastığın an kadın oluyorsun. "ama ben daha kızım kiiiğ" deme sıçarım çarkına.

    erkeklere keko keko deyip kikir kikir güleceğinize aynaya bakın bi'. haksızsam haksızsın ipne deyin. her görüşe saygım var. eğri oturup doğru konuşalım.

    eyyorlamam bu kadar aklıma gelirse yine boşaltırım kendimi.
2987 entry daha
hesabın var mı? giriş yap