526 entry daha
  • ara sıra burda yazılanlara bakınca türkiye tenis tarihinde ıskaladığım bazı isimler, başarılar var galiba diye bir araştırma yapıyorum. arıyorum tarıyorum pek bir şeye denk gelemiyorum. sonra sözlüğe tekrar bakıyorum ve yine "lan bu adam bu kadar makaraya alındığına göre galiba bilmediğim başarılarımız var." düşüncelerine giriyorum. bu sefer arama yapmıyorum ama. sözlüğün zırtoluğu deyip geçiyorum. sonra aradan birkaç ay geçiyor, denk gelince aynı süreci tekrar yaşıyorum.

    adam bugün dünya 14 numarasına karşı elinden geleni yaptı. eline gelen 3 set puanı fırsatını tepmeseydi setlerde 2-0 öne bile geçebilirdi ki motivasyon kaybı nelere yol açıyor bir önceki rakibi gösterdi bize. yani maçı kazanacak noktaya bile gelebilirdi rakibi çok daha üstün de olsa. neyse yani adam 2 numaralı görece büyük bir kortta dünya 14 numarasına bir hayli diş geçirip yapabileceğini yaparak eleniyor. maçı izleyip sözlüğe geliyorsun "elenerek şaşırtmadı, elenmeyerek şaşırttı" falan gibi entry'ler okuyorsun ve ayarın kaçıyor.

    limitlerini zorlayarak olunan noktaya tamamen tırnaklarıyla kazıyarak gelinen bir sporda tarihimizde gördüğümüz en önemli başarıları sağlıyor ama burda makara yapılıyor.

    he bu işleri takip eden tenis severler illa ki vardır. yani marsel kendisine yapılan yatırımın karşılığını veriyor mu vermiyor mu o kadar bilgili değilim ama başka bir şeyi biliyorum. o da alternatif olarak yatırım yapabileceğimiz başka bir erkek tenisçimiz dahi yok.

    tekrar tebrikler marsel.
308 entry daha
hesabın var mı? giriş yap