197 entry daha
  • aldığı bir karar doğrultusunda yıllardır icra ettiği rap müziği bırakarak bu işi yaparsa bob marley'in kendi bedeninde ruhunu yaşayabileceğini düşünerek reggae müziğine giriş yapan ünlü şarkıcı.

    esas nokta galatasaray'la olan bağlantısı. muhtemelen yeni reggae tarzıyla alakalı. şöyle ki, bu tarza geçtikten sonra piyasa ismini değiştirerek snoop lion olmuştur. dog'dan lion'lığa terfi ediş sebebi ise bob marley'in üyesi olduğu rastafarian ve ethiopian kültürlerinin sembollerinin aslan olmasıdır. rastafarian inanışı etiyopya'dan çıkmıştır. dolayısıyla hepsi birbiriyle bağlantılıdır.

    kendine edindiği yeni kimlikle kuvvetli bağdaşımı olan ve simgesi aslan olan bir takım seçmek istemiş olacak ki bu da kendisini galatasaray'a yönlendirmiş.

    şimdi diyeceksiniz ki dünyada tek simgesi aslan olan takım galatasaray mı elbette değil amerikan futbolunda detroit lions isimli bir kulüp var kendisi buraya da yönelebilirdi, ispanya'da yine pek çok futbol takımının simgesi aslandır, fransa'da yine aslan simgesine sahip kulüpler mevcuttur hatta bilindiği üzere çoğu ingiliz takımının simgesi aslandır ama yine bilindiği üzere snoop lion bazı yasal sebeplerden dolayı ingiltere'de yasaklıdır ve tercih listesinden direk çıkarmış olabilir.

    şimdi yine diyeceksiniz ki karşim sen hayırdır hasta mısın bunu bu kadar detaylı inceledin, bir galatasaraylı olarak kendisinin takıma karşı olan yoğun ilgisi dikkatimi çekti dedim yani hayırdır bunca zaman yoktu da şimdi nerden peydah oldu sonra böyle bir sonuç çıktı ama gönül ister ki tabi gerçekten sarı kırmızı renklere, aslan'a gönül vermiş olsun. yine de instagram hesabından yaptığı galatasaray paylaşımlarının hatrına adamsın snoop lion.
153 entry daha
hesabın var mı? giriş yap