5 entry daha
  • böyle bir pozisyona düşmüştüm birkaç ay önce. çok sevdiğim bir arkadaşımın annesi melek kızım diye severdi beni, arkadaşımı sık sık bize kalmaya gönderir, yanında ben varsam gece dışarı çıkmasına müsaade ederdi.

    güvenilen ve sevilen bir insan olmak gurur okşayıcı bir durum tabiki. ancak kendini bilmez bir arkadaş itinayla bu güzelliğin içine edebiliyor. nitekim bizimki öyle oldu.

    arkadaşım, annesine bende kalacağı yalanını söyleyerek paso erkek arkadaşıyla takılmaya başladı ve söylediği yalanlar yüzünden beni zor durumda bırakarak hayatımı cehenneme çevirdi. arkadaşım ve annesi arasında sıkışıp kalmaktan bıktım usandım ama bir gün bile arkadaşımı satmadım. yine de kimseye yaranamadım.

    son görüşmemizde arkadaşım, annesiyle kendisinden gizli görüşüp erkek arkadaşını çekiştiriyor olabileceğimi düşündüğünü söyledi. o düşünce, o an somut bir cisim olsa yemin ederim götüne sokardım onun. yapamadım tabii, sadece arkadaşlığımızı sonlandırdım. şimdi benden ailecek nefret ediyorlardır herhalde ama kesinlikle ben artık çok daha iyiyim.
14 entry daha
hesabın var mı? giriş yap