4 entry daha
  • 16 yıl aradan sonra dönüş yaptıkları ligue 2'de daha sezonun ortasında kümede kalmayı garantileyerek öncelikli hedeflerini gerçekleştirdiler. şimdi ise yeni nokta atış transferlerle hedef, ligue 1 gibi gözüküyor.

    devre arasında kadroya katılan isimler:
    fernando aristeguieta (nantes, kiralık)
    albert rafetraniaina (nice, kiralık)
    ıssa baradji (white star)
    pierrick cros (mouscron)

    takımın herşeyi, 10 numara naim sliti ise ligue 1 ekiplerinden reims'e gitmeyeceğini, sezon sonuna kadar kesin olarak red star'da kalacağını söyledi. bu arada takımın maçlarına bakanlar varsa, bu stad niye boş lan diye soran oluyorsa ilave edeyim; red star'ın bu sezonki en büyük dezavantajı kendi stadından, semtinden kilometrelerce uzakta, allahın dağı olarak niteleyebileceğimiz beauvais'de oynuyor olması lfp'nin saçma yaptırımları yüzünden.. stade bauer'de bütün maç susmayan 3000 kişinin üstüne (stad güvenliği sebebiyle 3000 kişi limiti vardı) böylesine boş tribünler görmek gerçekten sinir bozucu.. taraftarların çoğu da bu durumu boykot ediyor, iç saha maçlarına gitmiyor, sadece deplasman yapıyorlar. benim de şahsi olarak katıldığım toplantılardan gözlemlediğim kadarıyla da 1909'da yapılan tarihi bauer stadı'nın yenilenmesi en aşağı 5 milyon euro'ya patlayacak, öyle bir bütçe de şu an red star'da ne yazık ki yok.

    françois hollande, taraftarı olduğu red star'ın stadının yenilenmesi için sene içinde ümit dolu konuşsa da sözler unutulmuşa benziyor. daha stada bir çivi dahi çakılmış değil, paf ve genç takım tarafından kullanılmaya devam ediliyor. küme çıkmamızı istememin başlıca sebebi de tam olarak bu, stadın yenilenmesi için bütçe alabilmemiz. şu an ligue 2'deki takımların bütçeleri arasında 16. sırada, buna rağmen küme çıkma potasıyla arasında yalnızca 3 puan fark var. gerçekten mucizeler yaratıyor bizim magic star.

    bunun yanında scouting, yönetim ve altyapısı gerçekten sağlam bir takım. avrupa'daki tek kadın genel menajer pauline gammere gerçekten muazzam iş çıkarıyor son yıllarda. 0 euro bonservis ödenerek, on numara bir takım kuruldu bu sezon ve geçtiğimiz sezon.

    he bu arada kimler mi yetişti red star'dan?
    (bkz: alex song)
    (bkz: sofiane feghouli)
    (bkz: abou diaby)
    (bkz: lassana diarra)
    (bkz: steve marlet)
    (bkz: charles itandje)
    (bkz: abdoulaye meïté)
    (bkz: khalilou fadiga)

    hadi be şanlı red star, artık hakettiğin yere dönüp yeni yetme qatar saint germain'i tepelemenin zamanı geldi.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap