2 entry daha
  • selahattin demirtaş'ın "biz" derken kimden bahsettiğini merak ettiren sözleri. hdp'liler mi? 17 şubat ankara saldırısını gerçekleştiren militan için kurulan taziye çadırına koşa koşa giden hdp'li mi? seçimlerden hemen sonra "o keleşleri size çevirmesini çok iyi biliriz" diyen hdp'li mi? yoksa, çözüm süreci boyunca pkk ile her tür işbirliğine giden, yerleşim yerlerinin her metrekaresine bomba döşemeye yardımcı olan, yerel yönetimlerin tüm imkânlarını seferber eden hdp'liler mi? yoksa aynelarab çatışmaları sırasında, teröristlerin ülkeden geçmesine izin verilmeyince, "halkları sokağa çıkmaya davet ediyoruz" diyerek bile bile insanları kışkırtan ve 30'dan fazla insanın ölümüyle sonuçlanan eylemleri başlatan hdp'liler mi? söyler misin, kim bu "biz"?
    hep barıştan yanaydıysanız, "pkk parmağını tetikten çekmelidir" gibi orta okul çocuklarını güldürecek türden laflar da neyin nesidir? nerede görülmüştür bir ülkenin sınırları içinde yasadışı bir silahlı örgütün barındığı ve orada barış olduğu? "pkk derhal teslim olmalıdır" demek yerine, "parmağını tetikten çekmelidir" diyerek, "pkk olduğu yerde tüm kadroları ve envanteri ile durmalıdır" gizli mesajımı veren sen değil misin?
    hiç kimse ölmesin derken, "başkan apo'nun heykelini dikeceğiz" diyen sen değil misin? apo'nun bu kan örgütünün kurucusu olduğunu masum insanların bile katlinin emrini verdiğini biliyorsun.
    sen anca çocuk kandırırsın.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap