32 entry daha
  • bir cok stratejik teknikleri bilmenizi gereken oyundur.

    1. bu oyunda basarili olmak istiyorsaniz street fighter 4 u tamamen unutun su v trigger denen zimbirtiyi hayatinizin bir parcasi haline getirin, olcek doldugunda aktive edin ve saldirin mumkunse.
    2. koruma yaparken atilabiliyorsunuz, dikkat edin. mumkunse koruma yaparken siz atmaya calisin.
    3. koruma yaparken sarj olabiliyorsunuz (ozellikle sarjli hareketler icin) ama otomatik koruma yok. saginiza solunuza dikkat edin.
    4.kombolari mumkunse cok calisin. alisitrma yaparken her sey cok guzel ama online maclara gelince nedense calismiyorlar. kusursuzlastirin hepsini. her karakterin ozel hareketleri (special moves) cok ince detayli, elinizin kaslari alissin bol bol alistirma yapin. kombo saldirilari serilestirmek buna bagli. bol bol calisin. hatta kusana kadar calisin. maclari cok kolay kazandiginizda anlayacaksiniz nedenini.
    5. savunma... calisma odasina girin ve karsinizdakini 8. duzeye getirin. hic bir sey yapmayin sadece koruma yapin. sagdan soldan saldiracak itecek kakacak dusurecek, sadece koruma durumda durun ve ne kadar cok dayanabildiginize bakin. mumkunse karsinizdakini normal duzeye ayarlayin ve ko durumunu olcun. sonrasinda kombo saldirilari uygulayin ve ko yapabilitenizi kontrol edin.
    6. hazir olmadan online maclara girmeyin. cok dayak yersiniz. gereksiz gazlara gelirsiniz.
    7. karakterinizin tum hareketlerini ozel hareketlerini hepsini havada karada suda mukemmellestirin. bundan kastim su: istedigin her hareketi isteginiz saniyede uygulayabilme kabiliyeti.yenilmezlik yolunda ilk adimi atmis olursunuz.
    8. online maclara girmeden once her bir karakter ile calisma odasinda en az 6-7 derece duzeyinde alistirma yapin. bu her bir karakteri okuyabilme yeteneginizi gelstirir. mesela online maclarda ken oyunculariniyenebilirsiniz ama zangieflere yeniliyorsaniz o oyunculari okuyamiyorsunuz demektir. hepsinin hareketlerine asinalik gelistirin.
    9. saldirgan (offensive) duzeye gelmeye calismayin sakin.. disardan bakinca cok cool gorunebilir ama en cok avlanan oyuncular saldirgan oyunculardir. siz defansi gelirtirmeye bakin her seyden once. ilk once defans sonra kombolar ve saldiri. bu arada kombolarinizi mukemmellestirmeden saldirmaya kalkmayin. defansta kalin, daha cok sansiniz olsun mac kazanmaya.
    10. v trigger denen zimbirtisi, gozunuzu ondan ayirirsaniz cok dayak yerseniz. demedi demeyin. critical art hepsi hikaye, ozellikle chun li oynayanlar v-trigger candir.
    11. chun-li oynayanlar icin: rakibi havada avlayin, havada yapilan kombolara calisin, savunmaya calisin, karsinizda kimse duramaz. diago ya yenilen chun li oyuncularinin en buyuk eksikleri budur. bu isi prof yapmak istiyorsaniz chun-li hava saldirilarina calisin. chun-li oyunculari icin air-combolar zor ve zahmetli ama gercek bu.
    12. oyun cok guzel lan.
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap