149 entry daha
  • gorunuse gore sozlukculerin kefil oldugu site.

    ben de eksisozluge guvenerek, cuma gunu ogleden sonra(2 gun once) samsung tablet ve kılıf siparisi verdim. beklemedeyim. asama asama editleyecegim.

    soylendigi gibi sitenin yuzu, diger sitelere gore biraz daha eski gibi. ama cok daha kolay bir sekilde kullaniliyor. uye olmanizla, urunu satin almaniz 5dk surmeyebilir yani. fiyat olarak, diger sitelere gore cok daha ucuz.
    az once cay makinalarini incelerken kendimi hepsiburada'da model secip (fazla yorumlarin olmasindan dolayi), webdenal'dan almayi dusunurken buldum. urunleri karsilastirdim; urun ayni, fiyat cok daha uygun..

    siparis teslimati sonrasi editim:
    siparis verirken, not vermeyi unutmusum. hemen support ekibine mail attim ve urunun anneler gunu hediyesi oldugunu soyledim. urunu teslim alacak kisinin annem oldugunu, ona "oglunuzdan anneler gunu hediyesi" denilebilir mi diye sordum.
    kendileri bana ulasmaya calismis. telefonu ise, annemin evini verdigim icin annem acmis. telefonu annem acinca, webdenal ekibi ona hediyeden bahsetmemis, biz oglunuza mail ile ulasiriz demisler sagolsunlar. boyle ince, kibar bir satis ekibine sahip olduklari icin tesekkur ediyorum.

    urun zamaninda geldi. hediye paketi yapilmis. soylememi istedigim cumleleri, guzel bir kagit uzerine yazip hediye paketinin icine koymuslar. tum eksisozluk alemine oneririm..
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap