8 entry daha
  • ne kadar doğrudur hiç bir zaman emin olamayacağım ama en azından şimdiye kadar 4 milyon fidan diktikleri gibi bir gerçek var. şu ana kadar ofisteki bilgisayarımda ve evdekinde toplam 70 fidan diktiğimi söylüyor. doğru olma ihtimali bile kullanmak için yeterli.

    kullanılması ve eşe dosta önerilmesi gereken, gelirinin %80'ini fidanlara yatıran arama motoru.

    15 gün kullandıktan sonra edit : mantık hatası yapan arama motorudur. ilk keşfettiğimde 4 milyon ağaç diktiklerini söylüyorlardı ve şu an 4 milyon 200 bin. ben tek başıma bu 15 gün içerisinde hem evimdeki hem ofisimdeki bilgisayardan kullanıyorum ve toplamda 200 ağacı geçti. aktif olarak 2 milyon kullanıcısı olduğunu belirtiyorlar ki bu 2 milyon kullanıcının 200 bini sadece girip 1-2 arama yapsa zaten bu 15 günlük süreçte arttırdıkları rakamı dikmiş olurlardı. ya sayaç geriden geliyor, henüz dikmeleri gerekenleri dikmedikleri için oraya da yazmıyorlar ya da söyledikleri kadar aktif kullanıcıları yok. bir ihtimal daha var, tamamen yalan üzerine kurulmuş olması. en azından iyi ihtimalleri düşünüp biraz daha kullanmaya devam edeceğim.

    ayarlara hangi arama motoru üzerinden arama yapmak istediğinizi seçme şansı koymuşlar fakat ısrarla google seçmeme rağmen bana hep bing üzerinden görüntüleme veriyor. öyle şu nedir? bu nedir? gibi basit aramalar yapmadığım için google kullanmam gerekiyor ve beni zahmete sokuyor. her defasında "neyse bir tuşa daha tıklarım işte ne olmuş ki?" diyerek kendimi kandırıyorum.

    son edit : 15 gün önce kullanmayı bıraktım, şimdi de 150 bin artmış. ya kullanıcısı gerçekten çok az -ki öyle diyorlar- ya da bu adamlar dolandırıcı.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap