7 entry daha
  • (bkz: ethem sancak)

    aziz yıldırım'ın tahvil borçlarını ödemek için satışa çıkardığı hisse senetlerine yeterince talep olmayınca söz konusu hisse senetlerinden yüklü miktarda alarak kulübe destek olan ve yine erdoğan'a yakınlığıyla bilinen ve de akp döneminde yıldızı parlayan iş adamlarından biri.

    recep tayyip erdoğan ve bilal erdoğan arasındaki fenerbahçe ve şike sürecine dair tapeleri hatırlayacaksınız. mahkeme kararıyla yasaklandığı için buraya koyamıyorum. o konuşmada bilal erdoğan, fenerbahçe'yi kurtarmaya çalışırken aziz yıldırım'ın da bu durumdan nemalandığını söylüyor ve babasına sitem ediyordu. erdoğan ise ethem sancak üzerinden kendisine ulaşmaya çalışan ve defalarca randevu isteyen yıldırım'a yüz vermediğini belirtiyordu. o süreç sonrası sık sık ethem sancak, nihat özdemir ve aziz yıldırım üçlüsünü birlikte görür olduk.

    http://baykanhaber.com/detay.asp?id=8191

    nihat özdemir'in erdoğan'la kurduğu yakın ilişkilerde ve türgev'e yaptığı bağışlarda en önemli figürlerden biri ethem sancak olarak göze çarptı.

    http://www.birgun.net/…i-yap-dedi-yaptim-78438.html

    yine aynı süreçte ethem sancak'ın avukatı ve yakını erhan türkoğlu seçimlerde aziz yıldırım'ın listesine girerek fenerbahçe'de yönetici oldu. aziz yıldırım yargıtay kararı sonrası infazın açıklanmasından önce gittiği fransa'da yanında olan iki yöneticiden biri de erhan türkoğlu idi. hani şu dönüşte mahmut uslu'nun "başbakan bize söz verdi yeniden yargılamaya bizi de alacaklar" açıklamasını yaptığı fransa yolculuğu.

    http://www.sporx.com/…-cok-ozel-biri-sxhbq365199sxq
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap