2 entry daha
  • (bkz: #63383829)

    rezalet yaşattı bana ama başlık açmıyorum buraya yazıyorum biri dillendirip başlık açar;

    daha önce başıma gelmeyen fakat duyduğum okuduğum şekilde oldu olay. 8 ekim gecesi 23.35'te elektrikler gitti ve 23.38 de geri geldi. sıradan bi kesintiydi fakat elektrikler geldikten sonra modemimin internet ışığı geri yanmadı. kapatıp açtık reset attık kabloları kontrol ettim fakat gelmedi. buraya kadar herhangi bir rezalet yok olabilir modem yanmıştır ya da ani dalgalanmalarda bişey olmuştur dersiniz kii bende öyle dedim.

    sorunu çözmek için 05325320000 turkcell superonline müşteri hizmetlerini aradım 23.52'de. ahmet kural'ın işler güçler'deki bankayı arama sahnesi gibi hugo oynatır gibi 3'e bas 5'e bas 2 dakika vakit geçirdim sonra müşteri temsilcisine aktarılıyosunuz dedi beklemeye başladım turkcell müziği çalıyor açan yok bekledim bekledim tam 9 dakika, dayanamadım kapattım. tekrar aradım bu sefer sonuna kadar bekledim 28 dakika sonra (toplam 37 dakika oldu) bi bayan açtı ismini hatırlayamadım. ismimi sordu müşteri numarasını sordu sonra sorunumu sordu dedimki modemimin internet ışığı yanmıyor dalga geçermiş gibi kapatıp açtınız mı dedi evet dedim ben bekliyorumki şöyle bi sorun gözüküyor şu ışığı yakıcam şimdi şunu söndürecem filan. sonra sordu acaba reset attınız mı dedi attım dedim bi daha kapatın açın dedi açtım yine yanmadı dedim yapacak bişey yok kendiliğinden yanmasını bekleyin yarın sabah teknik ekip çağırın dedi arada bi aklınıza gelince kapatın açın dedi güldü, alenen dalga geçti tam bişey daha soracakken iyi akşamlar diyip yüzüme kapattı. sinirlerim bozuldu zaten o kadar bekledik bide üstüne dalga geçildik.

    neyse tekrar aradım saat 00.54'te yine 3'e bas 5'e bas müşteri temsilcilerimize yoğunluktan dolayı bağlanamıyosunuz dedi anlayışla karşıladım bekledim saat 01.09'da muhammed isminde bi bey açtı telefonu nasıl yardımcı olabilirim filan dedi aynı problem olduğunu söyledim bana bölgenizde hatlar ile ilgili bir sıkıntı var çalışma yapılıyor şuan 10 dakikaya kadar internetimizin gelebileceğini söyledi anlayışla karşıladım herhangi bir problemde bi daha arayabileceğimizi söyledi neyse saat 2 oldu internet yok hala dayanamadım dışarı çıktım bütün mahalleyi dolaştım hiçbir yerde çalışma yok sokaklarda insanı bırakın bi tane hayvan bile yok eve geldim internet yok tekrar aradım. yine bir bayan açtı olanları söyledim bana beklemeniz gerekiyor dedi sabah gelmiş olabilir dedi anlayışla karşıladım fakat nedenini sorduğumda bilmiyorum dedi önceki arkadaşın söylediğini söyledim bende olabilir dedi bekleyiniz hattı daha fazla arayarak meşgul etmeyiniz dedi iyi geceler dedi kapattı. ne yapacağımı bilemedim sinirden yattım uyudum.

    hizmet bakımından(internet hızı vb.) superonline super fakat müşteri temsilciliği ve en gerekli hizmetler bakımından rezalet. soruna çözüm bulmak için değil sorunu bildiren kişiyle dalga geçmek için oturuyorlar o koltukta. pardon o koltukta otursalar dakikalarca bekletmezler bizi o koltuktada oturmuyorlar belliki.

    bu şikayetler ilk değil sonda olmayacak belliki turkcell superonlıne yetkililerinin bu müşteri temsilcilerine acil olarak bir çözüm bulması lazım.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap