5 entry daha
  • neresinden başlasam bilemiyorum, prelim dövüşleri headliner seviyesinde, neredeyse boş maç olmayan, müthiş bir fight card a sahip organizasyon, maçlar üzerinden ağzımın suyu aka aka tek tek gideceğim.

    öncelikle ufc nin new york ta yapacağı ilk organizasyon, hem de efsane madison square garden da olacak, daha ne olsun anasını satayım.

    ilk iki maç tırt,

    liz carmouche vs. katlyn chookagian
    bu maç her ne kadar dövüşçülerin geçmişleri sıkı gibi dursa da çok heyecan verici bir iş çıkartmaz diye düşünüyorum, biri 18 aydan sonra geri gelen bir hanım, öteki 8-0geçmişle geliyor, gene de öyle amanın ne oluyor diyeceğim bir durum çıkmaz buradan.

    lyman good vs. belal muhammad
    card ın en boş maçı, ortalamanın altında iki adam çıkıp dövüşecekler, o sırada tuvalate mi gidersiniz, çay mı yaparsınız, mısır mı patlatırsınız bilmem, muhtemelen maç sonunda iyi hareketler diye gösterecek en çok üç hareket olur öyle gider. yalnız bu maç bitti mi o göt o koltuktan kalkmaz.

    jim miller vs. thiago alves
    iki sağlam veteranın sıkı maçı olur, miller 155 pounda düşmek için ne yaptı, kiloyu rahat mı verdi yoksa susuz mu kaldı bu maçın kilidi, bir gün önceki tartıda miller ın surata bakın, eğer çökmüş duruyorsa mu maçı alves alır, yok sağlamsa, miller alvesi octagon un bir o yanına bir öte yanına vurur en çok iki raundda iş biter. miller çok daha yetenekli bir sporcu, hız, güç, grappling ve ayak oyununa bakınca ezer geçer, alves in striking i daha iyi, fakat iş gene miller ın kilo düşerken ne halde olduğuna bağlanır.

    tim boetsch vs. rafael natal
    iki tane savunmacının sıkıcı maçı olur, boetsch in nakavt gücü var, ters bir yumruk ile işi bitirebilir, o olmazsa üç raund boyunca dans eden iki tane kocaman adamı seyrederiz, iş te hakemlere kalır.

    tim kennedy vs. rashad evans
    şimdi bundan beş sene önce anam evans yer bu herifi derim, fakat bir önceki maçında evans çok ağır şekilde nakavt oldu, onun etkisi kolay kolay gitmez, aradan altı ay geçti zaten bu nakavt sonrası beklemek için minimum süre, evans ın vucüdu daha fazla darbe kaldıramaz diye düşünüyorum. kennedy şakağa bir veya iki denk getirirse evans paket olur gider muhtemelen de emekli olur. ha sorarsan gönlüm gene evans tan yana, severim suga abiyi, fakat sevmekle dövüş kazanılmıyor.

    khabib nurmagomedov vs. michael johnson
    benim için seyir zevki en yüksek maç bu olacak, khabib benim ufc de en çok tuttuğum sporculardan biri. normal şartlar altında ezip geçmesini bekliyor ve istiyorum, fakat bu gece bir maçta göt olunacaksa bu maçtır. khabib müthiş bir güreşçi, harika bir striker, fakat antremanlarını yaratık gibi yaptığından sakatlık yaşaması standart. khabib maça sağlıklı çıkarsa, johnsona hayatının sopasını iki raund atar sonra temiz bir submission ile işini bitirir, papakhasına kurban olduğum.

    frankie edgar vs. jeremy stephens
    edgar tek geçerim, tartışacak pek bir şey yok, stephens ın tek şansı bir tane çok yumruk veya tekmeyi denk getirebilmek, sonra yerde edgarı ezmek, de çok çok küçük ihtimal.

    miesha tate vs. raquel pennington
    kadın dövüşçülerin en şekeri tate favorim, geçen maç çok kötü yakalandı ve nunes eskitti fakat miesha bu maçı alır, alsın da zaten, hani pennington, amatör kalıyor tate in karşısında.

    donald cerrone vs. kelvin gastelum
    cerrone bu maçı alamazsa bu işi bıraksın, gastelum da hayatının sopasını yiyecekler listemde var. cerrone nin standart kombinasyonları ile bile gastelum un şansı yok, ki adam yaratıcı, geçen maçtaki sağ sol tekme kombinasyonu bu işin okulu varsa ders olarak okutulacak kalite, hız ve netlikteydi. kovboy bu maçı alır gider.

    chris weidman vs. yoel romero
    anam anam maçlarından biri de bu. bir tarafta tam dövüşçü weidman, öte tarafta hayvani gücüne anormal hızını katmış romero. bu maç standart bir ufc organizasyonunda tek başına main event olur, yanlarına üç beş adam koyarsın bilet sattırır. romero nun doping cezasının bitmesi, weidman ın şampiyonluk yoluna tekrar girmek için bir galibiyete ihtiyacı olması, hajı hiç bir maçı seyretmiyorsan bunu seyret derim.

    joanna jedrzejczyk vs. karolina kowalkiewicz
    tamam abi, karolina iyi, de joanna mükemmel. hani karolina nın karşısına claudia gadelha yı koysan evet abi bu maç ilginç olur derim, de joanna ya karşı zor be abla. ne diyeyim, umarım beş raund sürmez de karolina çok eskimez, güzel kız vesselam yazık olur. joanna ya karşı durabilecek kimse yok şu anda oralarda bu kızımız da maalesef aslanın önüne atılmış ceylan gibi olacak.

    tyron woodley vs. stephen thompson
    şimdi ben bu maça ne diyeyim, woodley kelimenin tam anlamıyla bir hayvan, hatta hayvanoğlu hayvan, hız, güç, güreş, striking ne arıyorsan var, öte yanda thompson tekmeleri ile rakibini uzaktan dağıtıp, yaratıcılığı ve hızı ile karşısındakini iyiden iyiye mala çeviren bir dövüşçü. kim kazanır en ufak fikrim yok, woodley en son lawler ı yedi olm, lawler dediğin adam beş raund sopa yiyip dönüp maç alan adam, hayvan gibi bir nakavt gördük o maçta, woodley thompson a yanaşabilirse disketi yükler, fakat thompson öyle kendine yanaştıracak adam değil. maç uzarsa thompsona doğru gider ibre, çünkü woodley çok fazla ağırlık taşıyor üzerinde. gene de anam anam maçlarından biri de bu. seyredin seyrettirin, konuya çok yakın değilseniz bilen biri ile izleyin size ne olduğunu anlatsın, çok acaip maç olacak vesselam.

    eddie alvarez vs. conor mcgregor
    evet karşim, gecenin en çok beklenen maçı ve evet anam anam maçlar kategorisinde var. var da diğer anam anam maçlarından daha aşağıda benim için bunun beklentisi. olay belli, kimin cardiosu daha iyiyse o alacak. iş yere inerse alvarez, yumruk değiş tokuşu olursa mcgregor. ha kim alsın istersin dersen conor alsın, gidip millete bok atmaya devam etsin, spor için en iyi sonuç bu, ki iş hakemlere kalırsa ve alvarez çok büyük üstünlük kurmazsa zaten mcgregor un. fakat şöyle ikinci raundun üçüncü dakikasında alvarez tek dalarken şakağına alacağı bir sol ile manda boku gibi yığılsın isterim. ha o olmazsa alvarez conor u alsın, duvardan duvara halı yapsın. sonuçta bu maçı hangisi kazanır net değilim.

    velhasıl parayı dövüşenler kazanacak, kemerler belki el değiştirecek, fakat işin gerçek kazananı bu spora merağı olan insanlar olur hajı abi, en az iki kilo patates kızartması ve nereden baksan dört bira gömdürür bu card bana. vay anasını satayım, adamlar yapıyorlar lan.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap