12 entry daha
  • daha kötüsü sürprize şaşırmış rolü yapmaktir.
    bana bir cafede dogum günü surprizi yapacakti, iki gün oncesinden telefon rehberimden çaktira çaktira onlarin telefon numaralarini aldı konuyu sevdiğim seylere falan getirdi.
    doğum günümde sarmaş dolaş dolaşıyoruz caddede tabi yorulduk biraz ben de paso gezdirip parasini koruyan cimri bir eleman değilim elbet oturmak icin bir mekana gececektik. ama bizimki ben daha nereye gecelim diye sormadan iisrarla x kafeye gidelim diye tutturdu, amina koyum doğum günüm olduğunu bilmesem bile anlayacam o derece.
    neyse mekana gectik oturduk bizimki telefonla uğrasiyor kalkip lavaboya falan gitti megerse onceden konustugu arkadaslarim (amina koyim onlarin ayip etmisler) henuz gelmemis bunda bir telas havasi neyse daha fazla sıkıntı yasamasin dedim lavaboya gittim orada tüm organizyonun tamamalanacagi sure kadar bekledim ama herkes tuvalete düştüğümü sanmis ama ben surpriz eksiksiz olsun diye bu kadar bekledim günahimi almislar sicmamistim oysaki.
    lavabuda elimi sabunla itinayla yikarken (o kadar sicti elini yikamadan pastaya dokunacak demesinler ) birazdan oscarlik bir performans icin kendimi motive ediyordum samimiyetsiz vicik vicik bir ortam beceriksiz sevgilim söndürülmüş ışiklar pasta vs..
    neyse bir ciktim iyiki dogdun bijibjkli iyiki dogdun bijibjkli hepiniz tanik olmussunuz o sahneye iste ben o sahnenin basroluydum o an rus goren masum koylu gibi bir saskinim bir saskinim kendime o gece oscar versem yeriydi o derece.
    neyse hediye fasli pastalar muzik dans derken sikik kutlama bitti dagildik sevgiliye tesekkur ettim kirilmasin hevesi kacmasin diye hic belli etmedim haberi oldugumu dogum gunumu kutlamasaydi daha guzel surpriz olurdu benim icin herseyi gözüme gözüme sokarak yapmisti
    neyse yasandi bitti iliski arkasindan konusmak delikanli adama yakismaz
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap