8 entry daha
  • nato silahlarının nato ülkelerine doğrultulamayacağını ve türk ordusunun çok yüksek oranda bir nato kolordusu olduğunu bilmeyen bir adet sığırın tespiti. yeni osmanlıcılık hikayesi de bu tür malların verdiği gaz yüzünden ortaya çıktı zaten. nato'nun silahları ve teçhizatları ile nato ülkelerine saldırırsan, nato alır o silahları senin götünde patlatır. bilmiyorsan git öğren. üç beş ülke işgal edeceğim derken eldeki tüm vatanı da kaybedersin. ananı bellerler.

    senelerdir pkk'yı bitiremeyen ve ışid denen barbarlar sürüsü tarafından askerleri küçük düşürülerek ve yakılarak şehit edilen bir devlet için fazla iddialı cümleler bunlar.

    avrupa eski avrupa değil. bu doğru. ancak fransa'nın nükleer ve kimyasal silahları var. savaş uçağı gemisi var. almanya desen çok kısa sürede askeri açıklarını kapatacak düzeyde bir ülke. ve açıklanmayan gizli teknolojileri, abd ve rusya gibi ülkeler ile gizli anlaşmaları olduğu kesin.

    türkiye, israil ile dahi baş edemeyecek bir ülke sahada. teknolojik olarak dışa bağımlı. enerjide ruslar'a bağımlı. her açıdan göbekten dış güçlere ve avrupa'ya bağlı. ekonomisi desen avrupa ile yapılan ticaret ve turizm sayesinde ayakta duruyor. hala sanayinin payı hizmet sektörünün çok daha gerisinde.

    kim nereyi işgal ediyor be dayı ? age of empires mi oynuyorsun ? işgal edersin etmesine de sonra eldeki vatanı da kaybedersin. bir daha gelirlerse, bir daha sittin sene gitmezler. yeni bir atatürk daha gelmez. hiç sanmıyorum.

    hep zaten bu cahil çomarlar sürüsünü de başımıza bu think thank artığı emekli güvenlikçiler ve askerler bela etti. geliştireceğiniz stratejiye attırayım. yeni osmanlı gazını da küçük enişte bücürüne siz verdiniz fetö ile birlikte. ülkenin ağzına sıçıldı.
95 entry daha
hesabın var mı? giriş yap