9 entry daha
  • en garip alignmenttir.
    bir yandan chaotic degilsiniz, yani her davranisiniz karmasik bir duzensizlik icinde degil, hatta belki duzensizlikten, degisimden hoslanmiyorsunuz. lawful da degilsiniz, hatta kuraldan (baskasi koydugu muddetce) nefret ediyorsunuz, guvenlik gucleri, ozellikle guvenlikle ozgurlugunuzu takas etme fikrinden oturu, hic hosunuza gitmiyor.
    good sayilmazsiniz, insani duygularla "her zaman en iyisini yaparim, aslanim ben, ben ne yaparsam dogrudur" demiyorsunuz. dunyanin iyiligini simgelemek size kibirden baska bir sey olarak gelmiyor. ote yandan evil da degilsiniz, hic mi hic. hala insanlarin iyiligine, icindeki safliga ve guzellige inaniyorsunuz. sadece koru korune degil.
    belki iyiye karsi bir yoneliminiz var. ama koru korune iyilik bir yanda kotuluge donusebiliyor, baskalarinin iyiligi icin hareket etmeye basladiginizda. evet, cehenneme giden yolun taslari iyi niyetlerden yapilmistir. ve her kotulugun dunyada, bir mazeret sayilmasa da, bir sebebi oldugunu biliyorsunuz. kendinizi rahatlikla "kotu" tarafa da koyup, onlari anlayabiliyorsunuz.
    o halde true neutralsiniz. kendisini good gibi gostermeye calisanlardan degilsiniz, hatalariniz var. sadece denge ve adalete inaniyorsunuz. sizin kotulugunuze olsa bile.
    doganin alignmenti gibi geliyor size neutral, natural belki de..
    siz de kendinizi doganin parcasi olarak bu sekilde dogal buluyorsunuz.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap