6106 entry daha
  • geçen sene takıma bir daha alındığı zaman hiç istememiştim. bildiğin mutsuz olmuştum. adam haftalar geçtikçe göt etti beni. ara ara eski halinden esintiler sunsa da kendini affettirmesini bildi. buna rağmen yaptığı her gereksiz harekette en çok eleştirenlerden biriyim. itiraf ediyorum; benfica maçında son dakikada açtığı ortaya küfür etmiştim. adam daha küfürün yarısında geri bana iade etti en mutlu olduğum anlardan birini yaşattı.

    dün 2. yarı oynadığı futbol bence üst seviyeydi oğuzhan'la birlikte güzel oynadı takımıda oynattı. tabii ki yanlış tercihleri oldu, yanlış hareketler yaptı. hatasız oynayan futbolcu en üst seviyede bile yok.

    neymiş atiba'ya artislik yapıyormuş, yok sen kimmişsin. gençler bu adam aşırı hırslı. en çok seveninden en çok sevmeyeyine kadar herkes bunun farkında. maç içinde böyle bir adamın sürtüşme yaşamamasını beklemek aptallık bence. maçtan sonra o canımız ciğerimiz atibayla birlikte omuz omuza ayrılıyorlar stadtan. atiba bile bu durumun farkında. size ne oluyor aq?

    benfica maçında rabona yapınca kral olympiakos maçında yapınca şarlatan ilan edilen futbolcu.
5463 entry daha
hesabın var mı? giriş yap