817 entry daha
  • bu maçla kimseyi denize falan dökmedik elbette. cambiasso ya da cissokko'yu denize atmadılar amk bi sakin olun. amına koyduk ama ortalığın, evet. 10 kişiyle 2 gol daha attık rakibe.

    anasını siktiğimin zamanlarında bizi iyi hissettirecek bir şey yok. yunanlılara kayalıklarımızı bırakmışız... hollanda ve almanya önünde süpürüldük resmen sevgili siyasetçilerimizin müthiş planları yüzünden. hayır diyenlere terörist diyorlar ulan burada. anamızı sikmedikleri kaldı!. diyelim ki beşiktaş taraftarı hayırcı ama çoğunluğu bu görüşte... evet... sadece buna evet zaten. çoğunluğu evetçi değil bak, çoğunluğu..

    "yunanı denize dökmek" deyimi bu kadar zorunuza gitmesin bir zahmet. "sikip geçtik, analarını ve bacılarını siktik" demiyoruz. adam gibi, "denize döktük" diyoruz. dolduk ulan, dolduk. inanmıyorsanız forza beşiktaş ve çarşı sayfalarından bakarsınız. hergün atatürk fotoğrafları paylaşıyor bu büyük taraftar grubu (bkz: bjk çarşı) mustafa kemal'in askerleri bu taraftar, bu bile zorunuza gidiyor. sorun yunanlılarla değil zaten. sorun ortak sorunumuz.

    meşaleyi fenerbahçe taraftarı yaktı hatta.
    taraftarlık gözetmeksizin devam ediyor şimdi statlarda. yunan'ın denize dökülmesinden ziyade günümüz iktidarını denize dökmek istediğimiz için söyleniyor bu tezahüratlar.

    şeref bey'de boşuna sirtaki çalınmadı. siz de sevinin diye yapıldı.

    tanım: beşiktaş'ın muhteşem oynadığı maç
47 entry daha
hesabın var mı? giriş yap