• memlekette futbol konuşulurken argümanı bitiren bir teze ihtiyaç var ama bu da asla tam tatmin edici olmuyor, yani söyleyen için şahane kapak oluyor da karşı taraf zerre umursamıyor. ama bizim uefa kupamız varböyle bir örnek mesela, gassaraylılarla hesapça dalga geçmek için söyleniyor. her üç beş senede bir takım çöküşe geçiyor, buradan artık çıkamaz deniyor ya, hemen geliyor ayarlar, "lan bu cimbomlular da ne mal, adamlar bu sefer kesin iflas ediyorlar ama tek argümanları-bizim uefa kupamız var". aslında böyle bir argüman da yok ha, bunu harbiden söyleyen gassaray taraftarları şöyle saydırıyor, "bizim uefa kupamız da var, avrupa süper kupası da, en çok türkiye kupası olan da, tek dört yıldızlı(dolayısıyla en çok lig şampiyonluğu olan) takım da biziz, ondan önce de avrupa şampiyon klüpler kupasında yarı final, şampiyonlar ligi çeyrek final..."neyse ben de dalmışım uzattım, utanmasam daha 3 saat başarı sayacağım, e öyle olunca karşı takım taraftarı haklı olarak sadece ilk cümleye odaklanıyor, sonra şaftı kayıyor, ne yapsın garibim, yapıştırıyor kapağı; "siz de bellemişsiniz ama bizim uefa kupamız var diye". bak bu şahane hamle de hiç işe yarıyor mu bilmiyorum, ben ise kesin çözümlü alternatifini anlatıyorum, yaklaşın iyi dinleyin.

    baktınız yine gassaraylı denyo gibi saydırıyor, bizim şuyumuz var, buyumuz var, üç geçiyor tek yazıyor, hemen bağırın "herşeeyyyy dursuuuuunnnn", ardından alttan acıklı bir müziği verin, malum filmlerden taklit ederek ayna karşısında bolca çalışarak uzmanlaşacağınız küçük emrah bakışlarıyla son darbeyi indiriyorsunuz:
    "ama...ama bizim uefa kupamız yok" ve kreşende müzik girer, drrııdınınnnnnnnnn(bol duygulu eski türk filmi müziği, liseli olmayanlar bilir), ondan sonra harbi hayvan olmayan her sarı kırmızı taraftar "üzülme kardeşim" der kolunuza girer, " gel seni mektebe götüreyim, ete vur, kendine gel biraz" diye gönlünüzü alır.

    yüzde yüz garantili yöntem.... bir tek "uefa kupası yok,süper kupa yok, 4 yıldız yok, ne var lan it?" diye soran istisna davarlar çıkacaktır, ama biliyorsunuz o orandaki istisnaları biz sıfır alıyoruz, yok gibi yani öyle bir şey, canınızı sıkmayın...
hesabın var mı? giriş yap