3087 entry daha
  • beşiktaş'ın uyguladığı ücret politikasından çıktığını gösterir ki bu iyi bir şey değil.

    kur türkiye'de bu denli yüksek iken, nasıl oluyor da tavan maaşı 1.750 milyon euro olan kulüp birden 2+ milyon euro ücretlere çıkıyor? hiç gelirimiz arttı tatavası yapmayın.

    oğuzhan'ı severim, beşiktaş başlığını okuyan beni tanır zaten, hiçbir futbolcuyu da gömmem beşiktaş'ın değerine laf söylemek olmaz.

    ama kulüp menfaatleri çerçevesinde maaş işi quaresma ile zıvanadan çıkmıştı, şimdi iyice kontrolden çıkacak. ozi 2,4 alırken quaresma 2 alırken, fabri de ister artık bi 2 milyon, ordan atiba da ister bi 2.1 falan, sonra marcelo, sonra cenk derken zort diye başımıza 2-3 milyon euro toplamda bilanço.

    bir de oyuncuya ne kadar çok verirseniz o kadar oynar diye bir durum da söz konusu değil. oğuzhan geleceği parlak, yetenekli, akıllı bir adam ama bu kadar garanti para bu kadar uzun süre alırken ne kadar diri tutabilirsiniz bu adamı? galatasaray'ın evlatlarına bakıp ibret almak lazım.

    beşiktaş hiçbir şey değilken oğuzhan'ı aldı, yetiştirdi, adam etti patlattı, kendisine güvendi. beşiktaş'ın da oğuzhan'da emeği vardır ve böyle uçuk rakamlar kabul edilemez.

    haber doğru ise olan olmuştur katılmam mümkün değildir bir beşiktaşlı olarak.
4099 entry daha
hesabın var mı? giriş yap