• amerikan tv kanali cbs'te late late show adli programin craig kilborn ayrildiktan sonraki bilmemkacinci sunucusu. diger arkadaslar ortalama birer haftada giderken, yaklasik bir aydir programi sunuyor olmasi, kendisinin kalici olduguna isarettir kanimca. boyle olmasinda, craig kilborn ile ayni adi tasimasinin bir etkisi var midir bilinmez.

    aslen iskoc olan bu degerli arkadasimiz, daha onceleri drew carey show'da 'mr. nigel wick' adli karakteri oynamistir. craig kilborn'dan sonra late late show'u kisa bir sure drew carey de sunmustur, ancak bu isi gecici olarak, cbs'i kiramadigi icin yaptigini soylemistir. buradan yola cikarak craig ferguson'u cbs'e oneren kisinin drew carey oldugu sonucuna varmak mumkundur.

    buradan varilamayacak sonuc ise benim her gece late late show izledigimdir. bu cok yanlistir, benim yapacak bir suru mantikli isim vardir. bunlardan birisi de her gece late night with conan obrien'i izlemektir. ancak reklam arasinda "bakalim bu hafta 'late late show'u kim sunuyor" diye bakmaktayimdir cbs'e.
129 entry daha
hesabın var mı? giriş yap