30 entry daha
  • amerika birleşik devletleri altarnatif silah geliştirme laboratuarında 1960 lı yıllarda bir takım kimyasallar geliştirildi. bu kimyasallar askerlerin ve bir takım insanların üzerinde denendi. insanların kanına enjekte ediliyordu. ilaç verilen kişiler kendisine empoze edilen herşeye koşulsuz inanıyor ve söylenilen, emredilen herşeyi yapıyordu. ilacın enjekte edildiği kişi kendisinde hiçbir narkotik yan etki sezmiyordu. kusma,baş dönmesi yada bilinçte kayıp söz konusu değildi. buda kişinin hiçbir şekilde şüphelenmemesini garanti altına alıyordu. bu ilaç önceleri kana enjeksiyon yöntemiyle denendi daha sonra kullanımı kolaylaştırıldı ve sindirim yoluyla kana karıştırılabilecek hale getirildi. bütün yiyecek ve içeceklerin içine belli ölçülerde atılan ve tadında hiçbir değişiklik yaratmayan kimyasal ilaçlar üretildi.

    fettullah gülen'in toplantı evlerinde sohbet öncesinde ikram edilen o meşhur makbule, ayran, şerbet, pilav gibi bütün yiyeceklerin içine amerika'nın fettullah gülen'e temin ettiği bu kimyasallar kullanıldı. sohbet için gelen herkes önce karnını doyuruyor, ardından sohbete geçiliyordu. ilaç etkisini yarım saat içinde göstermeye başladığı zaman sözde sohbet başlıyor ve narkotik ilacın etkisinde olan bu insanlara empoze edilmek istenen her ne varsa ilacın etkisindeyken anlatılıyordu. hatta öyle ki ilacın etkisiyle ağlama, zırlama gibi duygusal boşalmalar bile görülüyordu. normal şartlarda hiçbir şekilde duygusal olunamayacak durumlarda bile bu ilacın etkisindeki insanlar duygusal patlamalar yaşıyorlardı ama ilacın etkisinde olduklarını farketmiyorlardı bile. zamanla ilacın bir yan etkisi ortaya çıktı. bu ilaca sürekli maruz kalan insanların benizleri soluk, gözleri buğulu olduğu gözlemlendi. garip bir dinginlik hali, hiç güneş görmemişcesine beyaz bir ten ve puslu bakışlar bu ilacın yan etkileriydi. ama bu yan etkiler değişkenlik gösterebiliyordu. en fazla görünen yan etki bembeyaz bir ten ve o tuhaf dinginlikti.
    şimdi ise yıllarca ilaçlı yiyecek tüketen bu insanlar yan etkiler ile yaşamak zorunda.
    zamanla eski hallerine dönerler mi ? bilinmez.

    al bak canlı canlı narkotik madde etkisi.
    https://www.youtube.com/watch?v=7fz4we1vfwy&ab

    bildiğim tek birşey var oda belli bir amaca hizmet eden grupların toplantılarına katılmanın tehlikeli olduğu ve bu toplantılarda su içerken bile dikkatli olunması gerektiği..
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap