4 entry daha
  • tartışmalı konulardan uzak durmak yerine tam üstlerine parmak basarak mizah yapan, hint asıllı ve müslüman bir aileden olduğunu her konuşmasında ve gösterisinde vurgulayan ve bunlar üzerinden yaşadıklarını, dinleyenleri kendinden utandıracak kadar sert ama bir o kadar da komik bir dille anlatan genç komedyen ve oyuncu.
    2016 rtca (radyo ve televizyon muhabirleri derneği) ve 2017 beyaz saray basın mensupları yemeğindeki konuşmaları son zamanlarda büyük ilgi uyandırdı, zira konuşmacı olarak katıldığı yemekte bulunan basın kuruluşlarına, kongre üyelerine ve hatta başkan aday adaylarına yüzlerine baka baka umarsızca, kıvırmadan ve zekice giydirmek her babayiğidin harcı değil.
    bizde olsa bırakın ilkinde bütün ahaliyi bir temiz kalayladıktan sonra "ağzına sağlık hasancım, müsaitsen gel seneye bir posta da beyaz saray'da anamıza bacımıza sövüver!" demeyi, "yüz verdik ayıya geldi s.çtı halıya" diye saygısızlıkla suçlanmanın akabinde tüm gösterileri iptal edilir, bilimum camialarca hedef gösterilip vatan haini ilan edilir. gözünü sevdiğimin ifade özgürlüğü...
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap