4 entry daha
  • ben de ismini bugun gazete haberi ile duydum, ortalıkta o kadar çok bloggerana var ki hangi birini bilelim zaten. emsal niteliğinde kararmış, inşallah devamı da gelir.

    gerçekten ben de instagramda orda burda çarşaf çarşaf çocugunun fotografını paylaşan insanlardan tiksiniyorum hele bi de bunlar gibi bunu takipçi elde etmek, para kazanmak için yapanlardan iyice nefret ettim.

    hepimiz arada sırada cocugumuzla fotograf koyuyoruz bir yerlere ama sabahtan akşama kadar 1000 tane story+fotografla çocugun uyandıgı andan, yattıgı ana kadar her dakikasını yüklemek nedir, nasıl bir tecavüzdür bu, bu zamana kadar kimsenin dur dememesi hata zaten. mahkemenin çocukları anneden alması da bomba, resmen sen bu çocuklara bakamıyorsun demişler, bravo!

    siz konuşamasanız ve bütün gün sizin çeşitli hallerde fotograflarınızı çekip internete yükleseler hoşunuza gider mi? yani anlamıyorum, o çocugun anne babası olmanız her şeye hakkınız olması anlamına gelmiyor ki; mesela her gün çocugunuzu dövseniz, ona zarar verseniz devlet çocugu elinizden alır, bu da benzer bi olgu resmen çocuk istismarı var ortada.

    umarım diğer bloggerana'lara da ders olur biraz, çocugun bütün mahremini internete koyarak takipçi toplayıp para kazanmakla iyi anne olunmuyor, en tatlı çocuk bende, en zengin, en güzel benim, en süper kociş benim kociş temalı fotograflarınızdan aslında ne kadar yalnız, mutsuz ve umutsuz oldugunuzu görebiliyoruz kızlar, kimi kandırıyorsunuz, peeh!

    işbu entry nihan kayalioglu basligi altina yazilmis olup cocugunun instagramda hergun onlarca fotografini yayinlayan o mom bu mom annelerine ithafen yazilmistir. nihan hanimla kocasinin arasinda ne gecti bilemeyiz ama adam eline gecen firsati cok guzel degerlendirmis.. insanlar da artik bu instagram annelerinden biktigi icin hazir gundemdeyken nihan hanim buyuk ihtimalle gunah kecisi olup hepsi adina linc edilecek..
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap