• kahramanmaraş'ın yerel internet sağlayıcı firmalarından birisi. almayı düşünenler aşağıda yaşadığım trajikomik hikayeyi okumadan sakın abone olmasınlar.

    en baştan başlayarak anlatacağım. ilk gün aradım firmayı, bir kadın çıktı. internet hakkında bilgi vereyim dedi tabi buyrun lütfen diyerek söze başladık. o;

    - binaya ilk kurulum ücreti 50 lira ama 6 aylık peşin öderseniz bunu almıyoruz dedi.
    - modeminiz varsa modem almanız gerek yok, modeminizi kullanabiliyoruz dedi.
    - şuan elimizde anten yok, yeni bir anten takacağız yurtdışından geldiği için 3-5 gün içinde gelir dedi.
    - internetinizde sorun olursa yavaşlık gibi falan, biz zaten bunu görüp hemen müdahale ediyoruz sorun yaşadığınız günlerin parasını zaten ödemiyorsunuz gibi bir şey söyledi.
    -aylık dedi 10 mbit sabit hız ve 30 lira sabit ücret. ödedikçe hizmet alıyorsunuz, para ödemezseniz faydalanamıyorsunuz yani ön ödemeli dedi.

    iyi dedim eyvallah, gelin kurun. 3-5 gün dedikleri süre 2 haftayı buldu. neyse geldiler ttnet'ten almış olduğum modemle kurulum yaptılar. aldığım paket 10 mbit sabit hızlı bir paket. kurulumdan sonra hiç 10 mbit görmedim. bir kaç gün haricinde 5 mbit bile görmedim. kurulum yapılırken "abi bu modem telekomun modemi, binadan bir kişi daha isterse bu modemi kullanamazsın" dedi kurulumu yapan arkadaş. ben hadi ya, inşallah başka alan olmaz deyince "abi inşallah olur bu bizim ekmek paramız" diye beni tersledi. eeee o senin ekmek paranda, cebimden vereceğim modem ücreti benim ekmek param değil mi? orospu pulu mu bizim paramız? neyse 10mbit sabit hız diye kandırıldığım interneti 1 hafta 2-3 mbit kullandıktan sonra şehir dışına çıktım. aradılar. "binanızda başka birisi daha istiyor, modemi değiştirelim mi ? yoksa kullanamayacaksın interneti" dediler. yok dedim ben gelince hallederiz, interneti kullanan kimse zaten yok. neyse geldim aradım modem için, aynı gün geldiler. buraya sinyal gönderdikleri antenleri o kadar güçsüzdü ki, 15 dk dedikleri modem kurulumu 3 saat sürdü. çocuğa sinyal düşük geliyor dememe rağmen zorladı, zorladı. en sonunda abi biz bu anteni değiştireceğiz mecburen senin burada internet
    düzgün çekmiyor dedi. 2 gün içinde geliriz dedi. iyi dedim 75 lira modem ücretini gelip düzeltince vereyim dedim. yok zaten geliriz 2 güne dedi. 1 hafta geçti aradan, aradım firmayı yine bir kadın açtı;

    -yahu 2 gün sonra geliyoruz dediler, 1 hafta geçti gelen giden yok
    -beyefendi anten sipariş ettik yurtdışından geliyor, beklemeniz gerek.
    -ya ben nefret ettim sizin bu internetten gelin sökün bunu alın modeminizi.
    - 50 lira ilk kurulum ücreti ve 75 lira modem ücretini geri iade etmiyoruz. bir de kullandığınız gün kadarın ücretini düşeceğiz.
    - tamam da kullanamadım ki ben interneti kuramadınız ki kurulum ücreti alıyorsunuz benden. ayrıca modemi de internet çeksin diye sattınız ama internet çekmiyor. üstelik hiç kullanmadım ki ben 2 mbit bile göremedim nerdeyse, neyin parasını alacaksınız.
    -maalesef durum böyle dedi, kadın.

    telefonu kapattık. aradan 10 gün geçti. hala gelen giden yok. antende aynı. internet şuan hiç yok. bunu telefonun interneti ile yazıyorum. firmanın özeti;

    - internet modemle beraber zaten 42,5 liraya geldi. 30 lira tamamen bir yalan.
    - söylediklerinin yarı hızında bile internet kullanamıyorsunuz, söyledikleri hız tamamen bir yalan.
    - internetin nadiren hızlı olduğu (max 5-6 mbit) zamanlarda bile online oyun oynayamıyorsunuz, sürekli kopuyor.
    - geliriz dedikleri hiç bir zamanda (modem kurulum günü hariç) gelmediler, hemen ilgileniyoruz falan filan tamamen bir yalan.

    ha niye bundan aldnı derseniz, ttnet yeni binama alt yapı çekmedi 3 aydır, mecbur kaldım. almaz olaydım.
hesabın var mı? giriş yap