2 entry daha
  • temiz ve düzgün, iyi bir aracı uygun bir fiyata almak için bol bol zaman, sabır, dirayet gerektiğini belirtmemiz gereken günlüktür.

    bu arada gene bi ton arabaya baktım. piyasada fena bi balon var, emlak balonu gibi ikinci el araba balonu.

    öyle ki 3-5 boyalı 2-3 değişenli bomboş; havayastığı-abs olmayan 2005 model fiat palioya 25-27 diyen şuursuzlar türemiş. 52900e mis gibi seat ibiza var lan... 0 km dacia sandero 45500 iken ve 0 faizli krediler varken hem de. aziz nesin doğru demiş; millet gerizekalı.

    neyse;

    18 bine 2004 palio buldum. kasası, motoru gayet güzel, memurdan 100 binde bi alet. ertesi gün alacakken adamın çocuğunun bir anda ankara'da sınava gitmesi gerekti. bize güvence vermek için sahibinden ilanını yayından kaldırdı. 4 gün mühlet istedi. "olabilir" dedim, önemsemedim. 2 gün sora arayıp aracını satmaktan vazgeçtiğini söyledi. lanet olsun diyip sahibinden, facebook 2. el gruplarına falan bakmaya devam ettim.

    gene bir gün sahibindeni gezerken bu 18 bine anlaştığım adamın aynı ilanla 19250ye fiyatını "güncellediğini" gördüm. aradım adamı; "kaç yaşında adamsın, bin lira için yaptığın bu karaktersizlik, şerefsizlik nedir" özetli bir konuşma yaptım. 20 yaşında çocuğu olan bir adamın bin tl için böyle yüzsüzleşmesi, telefonda binbir tane özür dilemesi benim zoruma gitti.

    bir insan bu durumu nasıl kendine yakıştırabilir?
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap