7 entry daha
  • mezunusa.com'dan ilgili linklere tiklayarak da ulasilabilen bir site. kontor hesabi, mac basi, aylik, senelik gibi bircok secenek icerisinden yayin alisverisinizi yapabilirsiniz. farkli tercih imkani, futbol manyakliginizin turkiye disinda test edilmesine olanak sagliyor.
    mezunusa.com veya mezun.com'dan alacaginiz yuksek miktarda kontorlere 2 saatlik beles yayin promosyonu var. 15 gun icerisinde herhangi bir macta kullanabileceginiz icin, derbi maclar oncesi kontor yuklemeniz onerilir.
    bu sekilde 5 mart 2005 galatasaray besiktas macini izledim, derbi merbi dinlemeden hicbir sekilde kesinti olmadan maci bitirdim. bir dahaki macta kampuste uygun bir anfi bulunur, valize ilk konulacaklar arasinda bulunan formalar cekmecelerden cikarilir, kardes kardes asagisehir*'da formalar camlarda turk usulu tur atilir ve 6.99$'a essek gibi ekranlarda mac izlenir.
    binlerce mil uzakliktan sapsal necatiye milyonlarca gs'li ile ayni anda kufredebilecegim aklimin ucundan gecmezdi,cagin en buyuk icadi internete sonsuz tesekkurler.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap