1 entry daha
  • pek anlamıyorum ama zannederim ergen sürülerinin ilahlaştırdığı, hiçbir boktan anlamadıkları için de boş beleş yaşadıkları ''youtuberlık'' rezilliğinin bir parçası olan sözde grup. gençlik nereye gidiyor sorusu bence eskidi. yeni soru; gençlik ne bok yiyor? olmalı. eğlenmek adı altında, milyonlarca insanı katletmiş hitler övülüyor, allah ismi ile küfürler yanyana getirilebiliyor, kendi seçim hakkı olmamasına rağmen falanca ırk kötüleniyor ve ortaya resmen bir embesil sürüsü çıkıyor. bu işlerin özeti, izahı budur.

    zaten ağzından küfür düşmeyen, kendini tatminden başka hiçbir şey düşünmeyen, ana babası eve ekmek getirmek için icabında taş taşırken, hizmetçilik yaparken, bu embesil sürüsü sabahtan akşama kadar birbirinin anasına küfrediyor. bunu da samimiyet göstergesi addedenler var.

    hitler dediğin adam kimleri mağdur etti haberin var mı senin? düşün, 7 yaşındasın, zorbanın teki geliyor, ananı babanı kesiyor, seni köpekler gibi çalıştırıyor, birileri de çıkıp bu adama methiyeler düzüyor. sırf yahudi düşmanlığınız yüzünden bu acıları görmezden gelemezsiniz.

    allah'ın var olduğu da umurlarında falan değil. allah hassasiyeti olan insan, allah isminin geçtiği yerde küfür falan etmez. tebliğ böyle yapılmaz, ''hz.muhammed süper insandı'' demekle irşad edilmez. artık birbirlerine, vatana, her kutsala o kadar dil uzatıldı ki sosyal mecralarda, bu iş normalleşti. artık yeni kutsallarla alay etmek gerekiyordu, bu alanda da dinden daha büyük kutsal bulunmaz zaten, yapıştırmışlar.

    peki ırkçılık? yahu kardeşim, beğenmediğin herhangi bir ırk olabilir. sevmekle sevmemek elinde olan bir şey. ama adamın da seçme hakkı olmadı zaten. kürtlere küfredince, türkleri aşağılayınca, arapları gömünce ne oluyor? ya da tam tersi, ne oluyor yani?

    sizin youtuberlığınız da başlarım, kutsallarla ettiğiniz alaylara da. evde oturmaktan beyniniz ufaldı. çıkın iki hava alın, gezin tozun. şu interneti adam gibi amaçlara kullanalım demek yok hiç. ömürlerinde 2 tane düzyazı okumamış, makaleye nereden ulaşılır, bunlardan haberi olmayan herifler, ünlü olmak uğruna ne herzeler yiyor. ne biçim insanlarsınız anlayamıyorum.
hesabın var mı? giriş yap