55 entry daha
  • daha dur bunlar iyi günlerin dediğim teknik direktör beyanı. sen koskoca bir camiayı temsil ettiğin bir basın toplantısında, beşiktaş'a ima yoluylada olsa g*tü kalkmış diyemezsin. keza bunu bütün hafta devam ettirip, utanmadan bir golümüzün verilmediği, bir penaltımızın es geçildiği bir maçın ardından çıkıp beşiktaş'ı çatır çatır yendik diyemezsin.

    çatır çatır ikilemesini kullanırken bilhassa seçtiğini düşünüyorum, açık bir şekilde hepimiz biliriz ki çatır çatır kazanmak diye bir değim yoktur. argoda çatır çatır s*ktik denir. lakin aykut hoca'nın unuttuğu birşey var. beşiktaş ağır taştır. yerinden oynatırsan altında kalırsın diye hatırlatmamış kimse ona. dün el s*kiyle (bkz: ali palabıyık) çatır çatır kazandığını söylediğin maçta, aslında birçok şeyi kaybettin. hepimiz için adil yönetim gerekli derken, bugün çıkmış basın toplantısında hala beşiktaş'ı suçluyorsun.

    bir röpörtajında aklımı kaçırmazsam, takımım daha iyi olacak vs. gibilerden birşeyler demiştin. sen aklını kaçırmışsın hocam, sana asla küfreden biri olmadım. tribünde aykut'un bilmem neresi kocaman diye tezahurat yapılırken dahi eşlik etmedim. seni hep futbolcu dönemlerinde efendiliğin ile bildim, öylede hatırlamak isterdim. lakin sen öyle bir yola girdin ki hocam artık çıkıp açık bir şekilde beşiktaş'tan özür dilemediğin sürece, inönü'de seni bekleyen onbinler her daim korkulu rüyan olmaya devam edecek. herşeyden ötesi o gün şartlar ne olursa olsun, bir ali palabıyık daha asla o sahada olmayacak. kavgayı sen başlattın, bitiren biz olacağız.
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap