504 entry daha
  • benim de keyfim ne zaman yerine geliyor biliyor musunuz? fenerliler durmadan johnson'un gol attigi maça siginarak boktan futbolla bile kazanabilmekle avunduklarinda.

    boyle futbol mucizeleri her zaman olabilir, belki bu hafta sonu da olabilir. ama bu galatasaraylilarin uykusunu kaçirmaz. çunku bizim istegimiz o maçta oldugu gibi, 3-1'lik maçta oldugu gibi hatta super finaldeki kaybettigimiz maçta oldugu gibi futbol adina guzellikler sergileyen, gumbur gumbur oynayan bir galatasaray. ve biliyoruz ki boyle bir galatasaray muharebeler kaybetse de savasi kazanir, sonuca ulasir.

    her sezon aziz diye inleyip eninde sonunda bu saçma sapan futbolla avundugunuzda kazandiginiz derbilerin size hiçbir sekilde uzun vadede bir sey kazandirmadigini hatta camianizin muthis potansiyelini sinirladigini, futbol adina gelismenizi engelledigini goremez hale geliyorsunuz.

    bizim korkumuz silik futboldur, futbolsuz maglubiyettir, alinik tavuk gibi anlamsiz hareketlerdir. gumbur gumbur oynayacaksa takim, sonucu ne olursa olsun basimiz ustune. çunku bu tarz maçlarin oynandigi her sezon sonu hikayesini, daha yazmaya gerek kalmadan biz içimizde okumasini biliyoruz. sonunda mutlu mesut olan biz oluyoruz, size yine aziz kaliyor.
1201 entry daha
hesabın var mı? giriş yap