1 entry daha
  • crisis on earth-x, iyi başladı ama vıcık vıcık bitti yine. birinci bölüm giriş anlamında iyiydi.

    zaten hepsini bir arada görmek bile keyif veriyor. gerçi supergirl ve arrow izlemiyorum ama az çok ne nedir biliyor gibiyim. o yüzden bir şey kaybetmiyor insan.

    bir kere şunu söylemek gerek. ilk üç bölümde lot ekibi nerede? bir açıklama bile yapmamışlar. kendi dizilerine kadar yüzlerini bile görmedik. iş yapıyorsun tam yap bari. en azından ray'in olması gerekirdi diye düşünüyorum.

    dördüncü bölümde kurtarıcı olarak gelecekleri belliydi ama çok sırıtmış. ayrıca wally nerede? düğünden sonra kayıplara karıştı. joe nerede? kızın ölecek, nazilerin eline düşmüş sen ne alemdesin? hadi lot'u geçtim ama wally'nin ortalarda olmaması baya saçmaydı.

    reverse flash'ı harrison model yapmaları da herhalde diğeriyle anlaşamamalarından kaynaklı. ayrıca tekrar göreceğimizi de öğrenmiş olduk. ben artık batman referansı da görmek istiyorum arkadaşlar! olmalı yani. bilmem kaç tane dünya var ama hiç batman yok.

    ikinci ve üçüncü bölümler gerçekten öylesine geçen bölümler olmuş. üç dört kişiye karşı bizim kahramanlar döküldüler resmen. çat çat çat! hepsi indi. bir de x dünyasına postalandılar. buradan tek kazancımız snart'ın geri dönmesidir. mutluyuz!

    yine bir başka saçmalığa gelelim! barry'nin boynundaki tasmaya! barry'i tutabilecek bir şey değil o. çünkü sen barry'nin cisco'nun hapishanesinden çıkmasını bize gösterdin. o boynundaki şey hiçbir şey. barry bu sezon zirvesinde bir karaktere dönüştü ancak bu dört bölümde bundan iz yoktu.

    dördüncü bölüm duygusaldı, evet. stein'dan sonraki kapışma sahneleri fena değildi bence. yani flash/reverse, supergirl/overgirl, sahneleri jl hissiyatı uyandırdı bende...

    işte geçen yıldan daha iyi ama beklentileri çok da karşılamayan bir dörtlük oldu. toplamda tatmin oldum fakat çok karakter koymak adına boşluklar yaratıyorlar. neyse olacak inanıyorum.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap