1 entry daha
  • kış indirimlerinde steamde 1.80 liraya aldığım bir oyun oldu kendisi, oldukça olumlu değerlendirilmiş durumda. fakat bu oyun, oyundan biraz daha farklı bir şeymiş, alternate reality varmış.

    her neyse oyuna girmeden az biraz araştırdım oyunu, ekşiye de baktım ama yazan yoktu, sonra da girdim. bir steam oyunu olarak, önce kaydolmamı istedi, onu da oldum ama kritik bir bilgi falan vermedim tabii ki. kaydolduktan sonra bu sefer önüme çok uzun bir şartlarla ilgili sayfa çıktı, altında decline ve accept butonları var. arka planda çalan böyle ürkütücü bir müzik eşliğinde koşullara göz gezdirdim fakat okumadım, çok uzundu.

    veeee sonuç olarak cesaret edemedim, evet sözlük, bir steam oyunun içinde accept'e basmaya cesaret edemedim. dedim ki bakalım decline'a basınca ne olacak. decline'a bastığım gibi ne bir menüye attı, ne de emin misiniz falan gibi herhangi bir yazı çıktı, oyun aşırı derecede hızlı bir şekilde komple kapandı. normal oyunlarda quit'e basınca bile bu kadar hızlı kapanmıyor.

    neyse, sinirlerim bozularak güldüm ve ekşi'ye yazayım dedim. cesur bir yazarı şu oyunu alıp accept'e basmaya davet ediyorum. tabii yeşillendirmeyi de unutmayın lütfen :)

    edit: oyunun kendi internet sitesi de var, onu unutmuşum. the black watchmen
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap