1 entry daha
  • geçen haftalarda alper kul'u izlemek için gittiğim güzel mekan. ancak ben mekanda hem yemek yeniyor hem de oyun izleniyor sanıyordum lakin sanırım öyle değilmiş. o günlük de olabilirdi belki bu uygulama emin değilim ama konsept olarak bence yemek ve performansı seyretme ikilisi çok iyi. tabi biz seyircilerin biraz dikkat etmesi gerekiyor çatal bıçak sesine vs.

    herneyse ben gittiğimde performans öncesinde yemek yedim. çıtır tavuk bir de enli makarna oldu tercihim. her ikisine de bayıldım. yalnız menüde var olan içli köfte o anda yoktu ona üzüldüm. bir de bazı meyveli içecekler de meyvelerin köyceğiz'den gelememsi (normalde oradan geliyormuş) yüzünden yoktu. mecbur su içtim lakin bir dahaki sefere menüdeki diğer lezzetleri de tatmaya gideceğim.

    menü konusunda bir geri bildirimim olacak kendilerine iki kişi et yemiyorsa menüde bir şey bulması zorlaşıyor buna bir çözüm gelmeli. zira menüdeki tek et seçeneği 2 kişilikti yanlış anımsamıyorsam arkadaş et yemek istedi ben tavuk lakin orta yolu bulamamıştık o gün. gerçi şimdi instagram hesaplarına da bir bakayım dedim ki yeni yılla beraber menülerini de yenileyeceklerini ilettiklerini bir post gördüm. umarım benim enli makarna ile çıtır tavuk hala menüdedir ve et mevzusuna da bir çözüm gelmiştir.

    özetle bence hoş bir mekan olmuş. ayrıca alper kul'u en öndeki masadan izledim bunun için de mekandaki oğuz beye (ozan da olabilir şimdi bilemedim) çok teşekkür ederim. rezerve rezerve diyip arkalara da atabilirdi beni ki o oyun için şehir dışından gelmiştim. üzülürdüm.

    her neyse işte,
    yiyip içtiklerinizden ve izlediklerinizden pişman olmayacağınız bir mekan özetle.

    misal bu cumartesi ata demirer gazinosu varmış istanbul'da olsam kesin giderdim.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap