• etiklik durumları tartışmalı olsa da hayatı kolaylaştırabilecek öğütlerdir.

    - kız arkadaşınıza yemeğe nereye gidelim diye sormayın. onun yerine 'seni bir yere götüreceğim ama tahmin et' diyin, sonrasında ilk tahmin ettiği yere götürün.

    - kız arkadaşınızla otelde oda kiralayacaksanız engelli dostu odalardan kiralayın. banyodaki ekstralar gecenizi neşelendirebilir.

    - kız arkadaşınıza/eşinize üstünde 'en sevdiğime' yazan bir çiçek gönderin, eğer size bundan bahsetmiyorsa sizi aldatıyor olabilir.

    - araba kullanırken arka koltuğa biri oturacaksa o arabaya binmeden koltuğunuzu azıcık geri kaydırın. arabaya binen kişi tam otururken eski haline getirin, siz rahat olduğunuz pozisyonda oturacak, araca binen kişi de onun için koltuğu öne çektiğinizi düşünecektir.

    - daha fazla çalışıyormuş gibi görünmek için outlook'un teslimi geciktir özelliğini kullanın. önceden hazırladığınız mailleri mesai sonrasında ulaşacak şekilde ayarlayın, patronlarınız sizin mesaiden sonra da çalıştığınızı düşüneceklerdir.

    - birinin mesajına dönmeniz gerekiyordu ama unuttunuz mu? aynı mesaji 5 kere gönderin ve 'mesajlarım ulaşıyor mu?' yazın.

    (bkz: the front page of the internet)
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap