2 entry daha
  • şimdi buradaki mesele ve eleştirilecek nokta;

    (bkz: vegan oğlum bugün ne yedi)
    (bkz: pornografi ile erotizm ayrımı)
    (bkz: türk kızlarından nefret etmek)
    (bkz: köpeğe tecavüz ederken yakalanan ihtiyar)
    (bkz: 180 cm'den kısa sözlük kızları uçurulsun)
    (bkz: az cof coflamış kız bulmak)
    (bkz: erkeğin en seksi hareketi)

    bu başlıklara yazanlar değildir onu söyleyeyim. tüketim toplumu denilen bir şey var, açın google'dan bakın öğrenin biraz. şunu düşün; sen şu anda markete gidip kola alsan da almasan da, coca cola company'nin aylık cirosu x milyon dolar olacak. seninle birlikte 50 kişi almasa, company'nin cirosu yine x milyon dolar olacak. 50 kişi almazken, bi' 50 kişi daha kolayla buluşacak ve bu sürüp gidecek. gördüğün üzere, coca cola company'nin gelir elde etmesi buradaki sabitimiz; ya x miktar ya da x-100 miktar para kazanacak, ama kazanacak. bill gates hâlâ microsoft'un yazılım ve ürün satışlarından belli bir yüzde alıyor. biri çıkıp da, "lanet olsun kapitalist sisteme!" deyip bilgisayar almak istemese bile, bill gates'in serveti artmaya devam edecek. çünkü adam pazarlamasını çoktan yapmış ve şu anda da hasatını elde ediyor - bu hasat da yıllarca sürecek.

    yani erkeğin en seksi hareketi başlığında tartışanlar tartışması kesse, bill gates daha az kazanmayacak. zenginlerin daha da zengin olmasıyla ilgili eleştirilen nokta yanlış yani.

    ayrıca evet bill gates'in serveti bir zahmet artsın! adamın dünyaya olan katkısı, 20-30 milyar dolar serveti olan arap prenslerinin şeyhlerinin ota boka harcadıkları paradan çok daha kıymetli.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap