3014 entry daha
  • hakkında yazılanları okudukça güldüğüm iyi parti kurucusu.

    sanırım önümüzdeki günlerde gerek y-chp'lilerin gerek mhp'nin başarısızlıklarını perdelemek için sıkça kullanacakları isim olacak.

    eski seçmeni olduğum mhp bitmiş uzatmaları oynuyor, akp'ye yanlamaya çalışıyor diğer taraftan y-chp zaten malum. bizim bir şey dememize gerek yok chp ve atatürk'e gönül vermiş arkadaşlar her şeyin farkında ve rahatsız zaten.

    şimdi azcık aklı olan, düşünme yetisine sahip olan bir durur düşünür. ne diyorum bak. eski bir mhp seçmeniyim diyorum. parti ve lider konusunda sabır sabır dedikten sonra referandum satışından dolayı artık ben yokum dedim. bu benim için yeterli bir başarısızlıktır. kimseyi de suçlayamam benim partimi bölmek için çıktı bu kadın diye. komik olur komik. bu zeka seviyesi malum partiye ait.

    aynı şey y-chp içinde geçerli. sebeplerini söylememe gerek yok. liderinde ve partinde net bir başarısızlık varken kalkıp bizi bölmek için kuruldular dersen millet kıçıyla güler.

    lütfen birazda tutarlı olun. bir yazınızda "baracı geçemez yeaaa, bi cacık olmaz " derken diğerinde "yok efendim küresel güçler istiyor, yok efendim fetö istiyor" gibi girdiler yazmayın. yine komik oluyorsunuz. dansöze döndünüz ya hu.

    sesi çıkmıyor diyen arkadaşlarda biraz beklesin bakalım. daha illerde teşkilatlar açmakla uğraşan ve basın ambargosundan dolayı sesi çıkmadı sanılan kişiden şu aşamada ne bekliyoruz ki?

    bu kadar şey yazdım ama boşa yazdım biliyorum. zira hemen sonra yine ya fetöcü diye yazacaksınız yada 90'lar, faşist falan yazacaksınız.
    neyse kişisel mastürbasyonlarınıza devam...
15776 entry daha
hesabın var mı? giriş yap