4 entry daha
  • sadece islamist dezenformasyona maruz kalmamaniz icin sizi aydinlatayim.

    kadin fransa dogumlu. ses yarismasina katiliyor juriyi “adeta buyuluyor” sonra medyanin ilgisine mazhar olunca 2016 yilindan facebook paylasimlari saciliyor etrafa. 84 kisinin oldugu (bkz: nice) saldirilarini oven, en iyimser haliyle ti’ye alan paylasimlar. once baglamindan kopardiniz diye yan ciziyor fakat paylasimlarini da siliyor bir yandan. bu arada kadinin fransa devletine karsi soyledigi seyleri siz burda turkiye hukumetine soyleseniz ertesi gun hapise girersiniz. ne yarismasi ne sarkisi? tabi sonra halk tepki gosteriyor - bas ortusune veya dinine degil - 84 kisinin oldugu bir teror saldirisini kivanc ve alayla karsilamasina ve fransiz televizyonu da diyor ki “inceleme baslatiyoruz, gerekirse diskalifiye edecegiz”. bu noktada kadin hemen abdullah ocalan modunu aciyor: “ben de fransa’da dogdum, fransayi cok seviyorum, annem de fransiz, ozur dilerim”

    konu ozetle kadinin bas ortusu veya dini degil 84 kisinin olumune sebep olan teror saldirisini yuceltmesi.

    yeterince ilgi cektigini, diger ulkelerde bas ortusu ve islamci magduriyetiyle prim yapacagini anlayinca da yarismadan cekiliyor.

    edit: islamci sigirlarin entrilerini simdi okudum: yok uyum yok sik yok sok. ulan yalanci kopekler, ulan cahil ayilar, kadin zaten fransa dogumlu. yok neymis fasist tepkiymis de aslinda tepki uyumlanmaya calisan dogulu kadinaymis da bilmem ne.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap