7 entry daha
  • haftasonu imza günlerinin yoğunlaşması ve girişte ücret alınması için oluşan yığılmadan dolayı ciddi bir izdiham vardı. içeriye girmeyi başarınca bile stantlar arasında ilerlemeye çalışmak oldukça zordu. ama ankaralılar tarafından bunca teveccüh gören bir fuar olmasına karşın benim açımdan dağ resmen fare doğurdu. iktidara yakın eski bbp genel başkanı remzi çayır'ın sahibi olduğu eylül fuarcılığının organize ettiği fuarda çeşitlilik diğer fuarlara göre çok daha azdı.

    birçok yayınevi fuarda yer kiralama bedelindeki olağanüstü artış nedeniyle katılamamış. katılanlar da muhtemelen kazık fuar kirasının parasını da çıkarabilmek için indirimler oldukça düşüktü. fuarda bulunan kitapların tamamına yakınını internette çok çok daha ucuza almak mümkün.

    ayrıca bu fuarda dikkat çeken bir şey de; iletişim yayıncılığın indirim konusunda fuarın en pintileri arasında olmasıydı. birçok başarılı yayına sahip olan iletişim indirimi sadece %20'de tuttuğu için oraya öğretmenlerinin tavsiyesi üzerine gelip almak istedikleri önerilen kitapların çoğunu alamayan bir grup üniversite öğrencisinin sitemlerini duyunca iletişim adına ciddi bir hayal kırıklığına uğradım.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap